Hoeven C2
09-04-2012
4-5

Scheidsrechter:   ,
Op een miezerige 2de paasdag mochten we de wedstrijd tegen Hoeven C2 inhalen. Alleen Jeffrey had zich afgemeld dus we waren bijna compleet.
Direct na de aftrap dreven we Hoeven naar achteren. Zij zetten een goede verdedigingswal op, maar gelukkig hebben wij Der Bomber die na 3 minuten de openingsscore wijzigde in 1-0.
Bij Hoeven hebben ze een spits die ongeloofelijk snel is, maar gelukkig voor ons iets te gretig om te scoren, een keer voorlangs een keer zijnet en in de handen van Sander. Na 8 minuten was het dan toch raak 1-1.
De volgende 20 minuten ging het spel flink heen en weer, waar en met vlagen door beide partijen goed gespeeld werd, Maar aan beide kanten werd er door de verdedigers goed opgelet en dan ging het spel weer de andere kant op. In de 26ste minuut een fraai opgezette aanval van Hoeven 1-2. Op slag van rust wist Der Bomber de stand weer gelijk te trekken met een afstandsschot waar iedereen het nakijken bij had.
Na rust bivakeerden we vooral op de helft van Hoeven, maar hierin zit ook altijd het gevaar voor een uitbraak. Dit gebeurde dan ook na een kwartiertje in de 2de helft. 2-3.
Maar naar een uurtje voetballen een goed opgezette aanval van Unitas, de bal ging flink rond en er werd een paar keer op doel geschoten, maar slecht uitverdedigd. Weg is weg was het motto, maar Hoeven had niet gerekend op een poeier van zeker 30m door Remco snoeihard hoog in doel 3-3.
Niet veel later was het toch weer Hoeven die op voorsprong kwam 3-4. In de 67ste minuut kreeg Zacharia in de 16 een flinke duw en werd de bal op de stip gelegd. Door Hoeven werd er langs alle kanten commentaar gegeven, zo erg dat Renson de gemoederen moest bedaren en een speler van Hoeven naar de kant stuurde om af te koelen. Yusuf, bleef cool en mocht de penalty nemen voor zijn 3de van vandaag. 4-4.
Een minuut later moest Martijn ingrijpen en kwam in de knoop met een speler van Hoeven, helaas in de 16. Dus ook nu ging de bal op de stip en werd de eindstand bepaald op 4-5.
Een gelijkspel was verdiend geweest, maar het zat er niet in vandaag.