Unitas'30 Zondag 4
01-04-2012
3-1

Vandaag wel met 3 reserve spelers op weg naar Roosendaal, een betere opkomst dan vorige week. Roosendaal is een van de titel kandidaten in onze competitie van dit seizoen.
We begonnen lekker aan de wedstrijd de bal werd simpel rond gespeeld en we hadden veel bal bezit. Dit resulteerde al in de 13 minuut in een doelpunt van Daniel, 0-1. Michael van Hulst was de eerste 17 minuten zo tekeer gegaan dat zijn schoen spontaan open scheurde en er gewisseld moest worden met de schoenen van wisselspeler Arnold.
We hadden veel balbezit maar creëerden niet echt kansen.
Sterker nog, het was Roosendaal dat op gelijke hoogte kwam. Nadat de spits Jeroen voorbij was probeerde hij dit te corrigeren en legde zijn arm over de schouder van de tegenstander. De scheidsrechter concludeerde dat dit vasthouden was en gaf de penalty, 1-1. We gingen gewoon verder met balbezit totdat William de bal terug op Sebas wou spelen en op moment van terugspelen werd achteruit getrokken door de spits van Roosendaal . De bal kwam nog wel bij Sebas maar die kreeg hem niet meer goed weg. De spits profiteerde hiervan en maakte het doelpunt (voordeel of geen voordeel ???). Dus voetbalden we aardig maar gingen we met 2-1 de rust in.

Na rust was het hetzelfde beeld als de eerste helft, we hadden veel balbezit maar kwamen niet echt in de buurt van de goal van Roosendaal. Op een paar kleine kansjes na: 50 min pass van Jorg op Daniel die kopt naast, 62 min Sebas moest redding brengen, 64 min corner van Arnold, Stefan kopt net over.
En dan een droge knal van Roosendaal van net buiten de 16, 3-1.........
In de 73 min kopballetje van Sander naast, 78 min rush van Jeroen, bal recht op de keeper, 80 min uitverdedigen van Arnold net naast ons eigen doel, 88 min gevalletje hands of geen hands bij het inspelen van ons in hun 16 wil hun verdediger de bal weg werken en schiet daarbij tegen zijn eigen handen. Geen voordeel, dus ook geen penalty?!?!? 90 min nog een kansje Daniel maar de bal ging er niet meer in.

Hoe was dat nou, als je zorgt dat je zelf balbezit heb kan de tegenstander niet scoren?