Unitas'30 F9
14-01-2012
2-1

Scheidsrechter:   Leider
Eindelijk weer voetballen en dat tegen onze eigen F9. Het weer was prima voor een zaterdag in de winter. Dit gaf ons weer veel zin om de velden te betreden. Voor de wedstrijd werden nog wat spelers van team geruild om zoveel mogelijk spelertjes te laten spelen. Moet kunnen toch?

1e Helft: Na de aftrap was het F9 wat het initiatief nam, na diverse kansen van F9 was het al vrij snel raak voor F9. Het was Tim (notabene speler van F8) die de 0-1 binnen schoot. Na dit tegendoelpunt ging het treintje eindelijk lopen bij de F8.Na diverse rushes van Lars Lauwen en Thijm was het via een ietwat gelukkig doelpunt (via paal en rug van de keeper in het netje) van Thijm die de score op gelijke hoogte bracht 1-1. Tot de rust bleef het spel op en neer golven met kansen voor beide teams.

Rust: Inde rust gaf Tim aan om toch weer voor zijn eigen team te spelen en ging Tygo de F9 versterken.

2e Helft: In de 2e helft bleef het een aantrekkelijke wedstrijd om naar te kijken. F8 ging steeds beter over de zijkanten spelen wat tot diverse kansen leidde. Het was dat de F9 een zeer goede verdedigster in huis had waarbij bijna iedere aanval van F8 op stuk liep. Maar gelukkig was het weer Tim die de bal voorin kon oppikken en hem tegen de touwen joeg,2-1. Ook de F9 bleef goed aankloppen en kregen nog genoeg kansen. Maar Lucas hield het doel schoon. Dus konden we met een overwinning van het veld. Toch lekker zo in het begin van het nieuwe jaar.