Zaterdag 17 december2011: Unitas’30 C4 – Boeimeer C5

Boeimeer C5
17-12-2011
5-0

Scheidsrechter:   ,
Ondanks dat het een vriendschappelijke wedstrijd was, was het toch een hele speciale. De wedstrijd was verschoven qua tijdstip en hierdoor waren leiders Marcel en Ron verhinderd en was het niet zeker of leider Leon op tijd kon zijn. De oplossing was vader Bob: een fris gezicht voor de groep. Naast een gewijzigde leiding en een nieuwe ballenjongen (doet ie anders nooit), ook een paar kleine wijzigingen in het team met 2 invallers: Youri en Shiran.
Hadden we 3 “Joerie’s” in het team. Maar dat leidde niet tot verwarring!

Vanwege de afwezigheid van de harde kern was een andere opstelling noodzakelijk.
Met de gewijzigde voorhoede ontstond er veel druk wat zich voor de rust al snel vertaalde in meerdere kansen én twee doelpunten. Er werd goed overgespeeld en boeimeer kreeg weinig kansen. Er werd keihard gewerkt door de verdediging en er was voor de tegenstander geen doorkomen aan. Levi heeft al zijn energie gegeven in de eerste helft om daarna vervangen te worden in de tweede helft. Onze stand-in keeper Youri de Graaf kon hierdoor de werkeloos toekijken en we gingen rusten met een 2 – 0 voorsprong.

De 2e helft begon weer goed, helaas bleek de tegenstander wat minder goed tegen het verlies te kunnen waardoor de sfeer wat onplezierig werd. De tegenstanders lukte het een aantal keer ons strafschopgebied te bereiken waarbij de keeper alert zijn doel verdedigde. Gelukkig konden de spelers van Unitas’30 het voetballend oplossen waardoor er nog 3x werd gescoord. Samengevat, goed gevoetbald, hard gewerkt, en veel kansen benut.
De goaltjesdieven waren gastspeler Youri van den Nieuwenhuijzen, Stan en Ties scoorde maar liefst 3 keer (onder leiding van zijn vader). Jammer dat het winterstop is Ties!