Jeka C5
10-12-2011
3-4

Scheidsrechter:   Heijden, Rob van der
Doordat Unitas het geluk heeft dat zij wel kunstgras hebben konden hier de wedstrijden doorgang vinden. Het was fris, maar droog en het zonnetje scheen. René dacht er even aan om in de schaduw p te zoeken, maar zonder blad aan de bomen ....
We begonnen zeer sterk en zetten goed druk. Door prima samenspel kreeg Jeroen na een minuutje of 5 de bal en kreeg een kans om op het doel te schieten. Door een prachtige duik van de Keeper van Jeka werd de bal van het doel getikt. De verdediging van Jeka had alleen geen rekening gehouden dat Zacharia ook was meegelopen en de bal alsnog in het doel te tikken.
De rest van de eerste helft was met vlagen voor Jeka en met vlagen voor ons, maar aan beide kanten stonden de verdedigers goed op te letten zodat het een spannende wedstrijd bleef.

De thee werd snel opgedronken, want we hadden er zin in. Na elkaar op scherp te zetten begonnen we aan de 2de helft.
Na 5 minuten gespeeld te hebben liet Faisal zien wat hij in huis had en dolde bijna het complete team van Jeka om uiteindelijk ook nog te scoren.
Een paar minuten later een prachtig opgezette aanval van achteruit waarbij Shiran een super assist gaf op Jeroen die dit natuurlijk koelbloedig afmaakte 3-0.
Nu dachten we het gewoon te kunnen uitspelen, maar niet was minder waar. Het leek wel of Jeka ons naar hun doel lokten en dit lukte. Ze hadden een hele snelle speler die na een kwartier een run inzette vanaf eigen helft en Sander kansloos liet.
Unitas werd wat slordig en Jeka er extra opgepept door de ouders die er nog in leken te geloven. In de 18de minuut werd de bal verkeerd aangenomen door Faisal en een penalty was een feit. Helaas zijn er geen videobeelden van of de bal via de lat achter de lijn stuiterde, maar Rob (scheidsrechter) leidde de wedstrijd voortreffelijk, dus wij berusten er in dat hij ook nu gelijk had 3-2.
Na 25 minuten een vrije trap voor Jeka. Deze werd goed genomen en kwam precies goed uit voor een speler van Jeka 3-3. Door de hele wedstrijd te bekijken was dit een terechte uitslag, maar Jeka dacht hier anders over. We kregen nog wel een paar kansen maar deze werden niet benut. Jeka had vlak voor tijd meer geluk door de einduitslag op 3-4 te zetten.
De begeleiding van Jeka wilde nu dat er snel afgefloten zou worden omdat zij dachten dat we nog terug konden komen. Maar Rob hield het strak en liet zich niet van zijn stuk brengen, hij bepaald ook het eindsignaal! Het had in de eindfase nog alle kanten op gekund maar het bleef 3-4.