Unitas'30 C5
Jeka C7
10-12-2011
6-3

We begonnen om 12:45 vriendschappelijk tegen de club uit Breda 'vv Jeka'. Onze aanvoerder Brian was afwezig dus kreeg Niels de verantwoordelijkheid. Quinten was ook afwezig en voor hem kwam Stan voor in de plaats. Verder stonden Mojib en Darcy nog in het veld uit het andere team.

De 1-0 word mooi tussen de palen geschoten door Mojib met een 1 op 1 kans.(assist Darcy) Milad kwam rond de 16 en gaf een mooie bal op Fahd die 1 op 1 stond met de keeper maar de bal werd mooi tegen gehouden door de keeper van Jeka. Net voor de rust door hardwerk van Fahd en een mooie voorzet van Mojib viel de 2-0. Wat ook de ruststand werd.

Gelijk toen de 2e helft begon ging Jeka erg fel spelen waar wij van schrokken we daar van. Milad stuurde Reugene weg met een diepe bal. Waar Reugene de 3-1 binnen schoot.

Jeka liet ook van zich horen en kwam door een diepe bal voor het goal en maakte de 3-2.
Maar Unitas wou niet met een kleine overwinning naar huis gaan. Dus ging Fahd samen met Mojib naar het goal van Jeka. En met de diepe bal van Mojib kwam Fahd mooi voor de keeper en schoot hem erin.

(4-2) Jeka kwam door onze verdediging heen en met een mooi schot kwamen we bij de 4-3. Maar snel hierna kwam Mojib aan de zijkant van de 16lijn en gaf een voorzet op Jay die hem er mooi inkopte. 5-3

Nog snel voor de eindfluit kreeg Jay een diepe bal en was er snel bij om de 6-3 in te tikken.

Bedankt voor de hulp Mojib, Darcy , Stan.