Unitas'30 C5
Unitas'30 C4
03-12-2011
2-5

Het begon al op een vroege ochtend om 10:00, het Unitas C4 team had al een tekort aan spelers en begonnen met een C3 en B3 speler aan de wedstrijd met 10 man.

Ze hadden er geen probleem mee om met 1 man meer te voetballen want al binnen 10 minuten stond het 0-2.
Later kwamen we terug in de wedstrijd door het doelpunt van Jay. Waardoor we weer wat zelfvertrouwen kregen.

Rust 1-2

Begin van de 2e helft kreeg C4 een penalty die tegen Quinten aan werd geschoten. Mooi keeperswerk van Quinten(de hele wedstrijd).

Fahd werd weer in het veld gezet na 1 week niet te hebben gevoetbald. En scoorde al niet lang nadat hij werd in het veld werd gezet. 2-2!

Met veel zelfvertrouwen zochten we de 3-2, maar helaas is dat ons niet meer gelukt. En kreeg de C4 veel kansen vanaf de 16. De 3-2 viel 5 minuten en vervolgens de 4-2 en de 5-2