Unitas'30 E5

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
11-04-2015 10:45 Unitas'30 E5 Waspik E1 Heijnen, Jan 5-2

E5 boekt professionele winst.

E5 moest het vandaag wederom opnemen tegen Waspik E1. Vorige week werd er weliswaar met 10-4 gewonnen van deze jongens, maar ook Waspik is en blijft een lastige tegenstander.

De 2 ploegen waren dan ook beide even gevaarlijk, Waspik kreeg zijn kansen maar E5 ook. Gelukkig hebben we nog altijd Roman, die ook steeds meer voetballend erbij betrokken word als keeper en vandaag zelfs gewoon weer diverse ballen echt klemvast heeft op schoten die gelost werden door Waspik. Ook de verdediging was weer top, Rick had zijn directe tegenstander in zijn broekzak en vormt een prima koppel met Tim J. op de linkerkant van het veld. Laatstgenoemde mocht zijn 2e corner nemen en joeg hem in 1 keer in het doel, zo hè hè dat is 1-0. En verdiend was hij zeker. Darko toverde weer diverse kunsten, omzeilde zo 2 tegenstanders en loste een hard schot op de keeper. De keeper van Waspik kon de bal niet vast houden en zo kwam hij voor de voeten van Sky terecht die de E5 op een 2-0 voorsprong schoot. Met deze stand ging de E5 ook de rust in.

De E5 ging de 2e helft lekker verder met het goede spel wat ze in de 1e helft ook lieten zien. Lars, die weer prima vrij liep, werd al snel de diepte in gestuurd maar werd op de hielen getikt door de tegenstander, vrije trap. We kunnen nu wel zeggen dat we met Tygo een echte vrije trappen specialist in huis hebben, want na het overstapje van Tim J. schoot Tygo de bal weer snoeihard tegen de touwen, 3-0. Ook Tim S. stond weer te bikkelen als rechtsachter en onderschepte vele ballen van de tegenstander. Hij stuurde Tygo met een prima pass richting doel zodat hij zijn 2e mocht binnen schieten, hup 4-0. Tom had vandaag al een wedstrijd in de benen maar wist toch prima overeind te blijven, met zijn acties zette hij veelvuldig de tegenstander op het verkeerde been. Helaas begon E5 wat te verslappen omdat ze dachten dat ze er al waren. Waspik mocht dus, jammer genoeg, nog 2 doelpunten maken. Finley vond dat dit wel genoeg was en als inschuivende verdediger stond hij weer aan de basis van een prima aanval die beheerst werd binnen getikt door Tim J. Wat dus een eindstand betekende van 5-2, precies de helft van vorige week.

Volgende week is Bavel de tegenstander, jongens zo blijven voetballen dan kunnen we misschien weer 3 punten bijschrijven.
Door: Michel van Ham , 11-04-2015 00:00