Unitas'30 E1

Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Einduitslag
13-09-2014 09:30 Unitas'30 E1 MOC'17 E1 Hermus, Koen 4-4

Dit was geen E1 niveau

De ene week is de andere niet. Vorige week was er passie, beleving en veel inzet. Als je in E1 speelt, dan moet je dat elke week doen. Vandaag ontbrak het hier aan in de 1e helft. En dit geldt voor het gehele team.

De beginopstelling was Tim in de goal, Bram O, Lars en Bas achterin, Boaz en Tobias op het middenveld en Rik, Rick en Jesse in de voorhoede. Bram S en Tim begonnen als reserve.

Het score verloop was bizar. In de 3e minuut kwamen we op een 0-1 achterstand. In de 5e minuut was de stand gelijk 1-1. De pass was van Bas en Rick maakte de goal. In de 6e minuut kwamen we weer op achterstand 1-2. In de 7e minuut werd het 2-2 door Rik na een goede steekbal van Tobias. In de 9e minuut Kwamen we weer op achterstand 2-3. In de 23e minuut scoorde Rick zijn 2e na weer een assist van Tobias. En in de 29e minuut kwamen we op voorsprong na een voorzet Van Tim V, die Bram S keurig verwerkte tot een doelpunt. Dit was tevens de ruststand.

De coach (en zeker de leider) waren niet tevreden. Na een donderspeech ging het in de 2e helft een stuk beter. Alleen hadden we de pech dat er geen doelpunt meer bijkwam. In de laatste minuut kwam weer een voetbalwet om de hoek kijken. Als je zelf niet scoort, dan krijg je er 1 tegen. De tegenstander bracht in de voorlaatste minuut de stand op een 4-4.

Deze wedstrijd gaan we snel vergeten. Laten we afspreken dat dit eenmalig was. Volgende week spelen we uit tegen DESK.
Door: Richard Lauwen , 13-09-2014 00:00