SAMENLOOP VOOR HOOP OP 7 JUNI

Beste leden van Unitas,

Het is bijna zover!

Op 6 en 7 juni vindt de Samenloop voor Hoop plaats!
“Samen gaan we de strijd aan tegen kanker…”

Op zondag 7 juni is er een kidsloop georganiseerd door de Samenloop voor Hoop.
Het lijkt ons ontzettend gaaf als er zoveel mogelijk kids van Unitas meelopen met deze kidsloop. Want ook veel kinderen hebben in hun omgeving te maken met kanker. En buiten dat is het ook gewoon leuk om mee te lopen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten want deelname is slechts € 1,- (of € 3,50 inclusief een mooie medaille van de Samenloop voor Hoop). Hiervoor mogen kinderen van 10 tot 11 uur (aanvang is vanaf 9.30 uur) meelopen met de loop. Ook krijgen ze voor deze euro een kaart waarmee zij een snoepje, een appel en een drankje mogen halen. Tevens mogen zij een kaartje met een speciale wens of gedachte ophangen in de wensboom.
Naast deze loop zijn er tal van activiteiten voor kinderen, dus het is zeker de moeite waard om ook na 11 uur nog even te blijven hangen.

Wij hopen heel veel Unitas-kids te zien bij de kidsloop zondag 7 juni op het terrein van Achilles aan de lage Banken te Etten-Leur!!

Kaarten voor de Kidsloop zijn voor 1 euro te koop achter de bar in de kantine van Unitas. De medailles kunt u op zondag bij de kraam van de Vrienden van Unitas’30 ophalen (op dat moment hoeft de medaille pas betaald te worden).


Met vriendelijk groet,
Vrienden van Unitas’30

 


 
www.unitas30.nl
Het is weer tijd voor Bingo!!! Vrijdagavond 24 mei om 20:00 in de kantine van Unitas'30 Inschrijven via… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jubilarissen

18-05-2023
Meer >
 
 
Terug naar boven