Unitas'30 JO9-3
Unitas'30 JO9-4
15-02-2020
3-5

Vandaag stond het duel met de eigen jo9-4 op het programma. De beide teams trainen naast elkaar doordeweeks maar vandaag was het tegenover elkaar voor de competitie. Gelukkig was de storm Dennis op zondag dus het voetbal op zaterdag had hier geen last van. Aanvoerder Tobias verzorgde de warming-up. De wedstrijd begon evenwichtig. Keeper Levi voorkwam de vroege voorsprong van Jo9-4 door op tijd zijn goal te verlaten. Het eerste kwart was zoeken naar een opening maar Jo9-4 gaf met Ceesje achterin weinig weg. Het tweede kwart zag er beter uit voor jo9-3 na een peptalk. Bram zag goed de vrije man Niek aan de linkerkant. Niek wist de bal in de verre kruising te trappen en maakte de 1-0 voor Jo9-3. Jo9-4 kwam een minuut later langszij. 1-1. Coert trapte de bal naar de rechterkant waar Binck een vrije loop had en de 2-1 op zijn naam zette. Devran’s inzet loonde en de bal kwam bij Binck. De keeper van jo9-4 had twee pogingen nodig om de bal van Binck te stoppen. Dankzij de doellijn technologie werd het doelpunt alsnog gegeven en met een 3-1 voorsprong voor jo9-3 was het rusten.
o9-4 was na rust veel scherper en fanatieker dan jo9-3. Dankzij Milan kwamen de doelpunten 1 voor 1 op het scoreboard. Twee keer met de ogen knipperen en het stond 3-4. Siem probeerde nog een aanval van rechts op te zette maar stuitte op verdediger Kick. Trainer Ahmet had het gevoel alsof jo9-4 met 11 man voetbalde. Na paar keer tellen waren het er echt 6 man. Na paar aanvallen van Jo9-3 was het toch jo9-4 die de score uit een counter bepaalde.3-5.
omplimenten voor Jo9-4 voor de verdiende overwinning. Jo9-4 is zeker flink gegroeid t.o.v. het pre-seizoen. Toen was de score 8-2 in het voordeel van Jo9-3. Na de storm ‘Dennis’ wordt het hard werken aan een herstel en het rechtzetten wat nu ‘tijdelijk’ omgewaaid is voor jo9-3.