Unitas JO14-3 wint het eindduel van Groen-Wit JO14-2

Groen Wit JO14-2
14-12-2019
4 - 1

Scheidsrechter:   K. (Kayleigh) Klok
Zaterdag was de laatste wedstrijd van de najaar competitie. Unitas'30 JO14-3 wist dat het bij winst aardig zou stijgen naar de middenmoot. Voorafgaande aan de wedstrijd werd de tactiek dan ook uitvoerig besproken. Helaas waren er wat probleempjes in de selectie. Een aantal spelers kampten namelijk met pijntjes en griep. Gelukkig konden we rekenen op 2 spelers van de JO14-2. Waardoor we toch 100% compleet waren.

De wedstrijd begon en Groen-Wit was in deze fase gelijkwaardig aan Unitas JO14-3. Groen-Wit toonde vooral fysiek haar kracht. Unitas moest het toch van de voetballende kwaliteiten hebben en die heeft het. Op een gegeven moment kon de altijd hard werkende Ubayd schieten en zijn schot ging er via de keeper in 1-0.  Dat was ook de ruststand. In de rust werden de puntjes op de I gezet.
In de 2e helft speelde Unitas dan ook top.

Ibrahim (Ibi) kon de 2-0 maken. Uit een corner van Tygho kon Ibi de bal in 1 keer in de verre hoek werken, wereldgoal. Daarna leek de overwinning binnen. Ubayd knalde nog een bal op de paal. Groen-Wit kwam nauwelijks nog op de helft van Unitas. Toch maakte Groen-Wit 2-1: Een aanvaller schoot hard hoog en strak recht in de kruising. Ook een wereldgoal , welke je in de eredivisie zelfs niet ziet.  Nu werd het weer spannend. Maar de echte beslissing kwam snel voor Unitas. Na goed doorgaan van Lars op de rechterflank kwam de bal bij Ibrahim 3-1. Daarna was er nog 10 minuten te spelen en maakte Tygho het af met 4-1.

Erg goede wedstrijd van Unitas JO14-3.
Goed gespeeld, Joep, Floris, Timo,Martijn,Ralph.Tristan,Jens,Jelle,Lars,Pim,Ibi,Ubayd,Max,Milan,Tygho,Josh en leiders Kees, Joep en Eddy.