JO 9-02 Temperatuur omlaag, amusementswaarde omhoog

16-11-2019
6-0

Scheidsrechter:   Spelbegeleider/Ouder (S)
Vandaag stond de wedstrijd tegen rksv groen-wit op het programma.
Tijdens de team bespreking in de kleedkamer werd door Edwin gezegd dat het waarschijnlijk een sterke tegenstander zou zijn.
Dus hop iedereen naar buiten het toch wel koude veld op met Finn in de goal als eerste doelman.
Na de aftrap werd er gelijk goed aangevallen door unitas en duurde het dan ook niet lang voor de bal, na een duel, bij Bas belande die gelijk de openingstreffer scoorde. 1-0!
Dat beloofde veel goeds.
Na het uitnemen op de middenstip werd de bal op Brian gespeeld die de bal met rechts stil legde voor t doel en links in tikte. 2-0!
Na wat heen en weer duels met groen-wit valt de bal na een uitbal bij Bas die doorspeelt naar Jayson die uiteindelijk de voorzet geeft op Sander die er 3-0 van maakt voor de korte rust.
Groen-wit krijgt, na een kleine overtreding van Bas, een vrije trap die in het goed opgestelde muurtje beland.
Nadat Safouane een bal heeft uitgenomen en deze voor Bas komt schiet hij deze hard tegen de lat en werd bij een 2e poging door een pass van Benjamin de 4-0 alsnog gescoord door Bas voor de rust.
De ranja ging er na het harde werk goed
In en gingen de jongens wat speloverleg weer terug het veld op voor de 2e helft met Benjamin in de goal.
Na goede gemiste kansen aan beide kanten werd een uitbal door Finn langs de lijn meegenomen die een mooie voorzet gaf aan Safouane en de bal over de lijn liet rollen voor de 5-0.
Gelijk na het uitnemen op de middenstip krijgt Brian de bal goed voor de goal en tikt hem zo met buitenkant links in voor de 6-0 .
Na de korte rust en goed overspelen tussen de jongens krijgt Bas de bal weer op zn slof die zijn hattrick scoorde en er 7-0 van maakte.
In de slotfase wist Amir met goed verdedigingswerk nog een tegen doelpunt te voorkomen waarna het fluitsignaal een einde maakte aan de wedstrijd en unitas gewonnen heeft met een klasse gevoetbalde match!