JO9-3 dendert door!

Unitas'30 JO9-3
JEKA JO9-6G
09-11-2019
14-2

Scheidsrechter:   Milan Buijnsters (S)
Met nog zes wedstrijden voor de winterstop gaat het met onze JO9-3 nog altijd erg goed! Het talententeam van Unitas’30 won tot nu toe alles en heeft een doelsaldo van plus 37. Op de Markt in Etten-Leur worden de voorbereidingen voor de huldiging al in gang gezet. De tegenstanders van vandaag zijn de jongens van Jeka jo9-6. Trainer Ahmet kwam met een andere tactiek. Dat verklaart ook waarom de training van afgelopen donderdag besloten was voor de media en toeschouwers. Voor de wedstrijd liepen de spelers in opdracht van aanvoerder Siem naar de tribunes om de toeschouwers te bedanken voor hun aanwezigheid.
Vanaf de aftrap werd er gekozen om de tegenstanders onder druk te zetten. Niek begon aan de linkerkant omdat Coert niet kon meespelen. De linkspoot van Jo9-3 had last van zijn lies en gaf in de warming-up aan dat de pijn te heftig was. Een week rust en begeleiding van de fysio zijn noodzakelijk voor het herstel. Siem probeerde de score te openen maar er zat een verdediger tussen. In de rebound wist Bram de bal in de linker kruising te plaatsen en de 1-0 was een feit. Goed meegedaan als laatste man. Niet veel later maakte Binck de 2-0. Hij wees naar de reclameborden waar de naam van de sponsor ASC Bergen op Zoom op stond. Waarschijnlijk zit dat in zijn persoonlijke contract met de sponsor. Siem was zowel verdedigend als aanvallend goed bezig. Hij pakte de bal af en na een snelle aanval maakte hij de 3-0. De eerste helft werd de score bepaald door een doelpunt van Tobias en een eigen doelpunt van de tegenstander. 5-0.
Tijdens de rust werd er afgesproken om het verschil van 5 te verdubbelen. Na een mooie bal van Niek op Siem stond het 6-0. Tobias zag goed de vrij man lopen en speelde Devran in die de 7-0 op zijn naam zette. Jeka begon steeds meer te voetballen wat resulteerde in kansen voor de gasten. Keeper Levi maakte mooie reddingen maar de 7-1 kwam alsnog. De 8-1 was de mooiste van de dag. Siem maakte een mooie 1 2-tje met Tobias en na het halen van de achterlijn gaf hij een strakke voorzet op Binck die alleen maar zijn voet tegen de bal hoefde te zetten. Siem schoot strak de 9-1 binnen en juichte naar zijn familieleden op de tribune. Siem zorgde voor een onvergetelijk dag voor de familieleden. Jeka maakte een goed opgezette aanval de 9-2. Tobias kreeg de bal mee van Bram en na twee man gepasseerd te hebben schoot hij de bal in de verre kruising.10-2. Zelfs bij Feyenoord zie je ze zo niet binnen vliegen. Levi ving de bal goed op gaf een lange bal op de beste man het veld Siem die de 11-2 feitelijk maakte met zijn vierde doelpunt van de dag. Binck was belangrijk voor de 12-2 . Na een mooie actie zag hij Devran vrij staan die de bal in twee pogingen achter de doelman wist te plaatsen. Tobias kwam tussen de keeper en verdediger en strafte de fout af. 13-2. Devran maakte met de 14-2 zijn hattrick en beloonde Opa Aksoy die op de tribune aanwezig was voor zijn zoon en kleinzoon.
Trotse mama Sandra van ‘the MOTM’ Siem na afloop wedstrijd; ‘Spannend was de wedstrijd niet, wel leuk!‘
 

Verslagen

Terug naar boven