JO 9-02: Niet alleen regen ook kansenregen daalde neer op de lage banken

www.unitas30.nl
Unitas'30 JO9-2
BSC JO9-2
02-11-2019
5-2

Scheidsrechter:   Ralph Kersten (S)
Verslag 2 november 2019 SC Unitas JO9-2 vs BSC JO9-2
Eindstand: 5-2

De wedstrijd tegen BSC JO9-2 uit Roosendaal stond op het programma. Altijd lastig tegen de felle jochies uit Roosendaal.

1/4 Unitas begint direct met een aanvalsoffensief waar je u tegen zegt. Unitas is steeds beter op elkaar ingespeeld en de jongens weten elkaar steeds beter te vinden.

Er worden een hoop kansen gemist. Het lijkt wel of er een engeltje op de lat zit. Het is eenrichtingsverkeer richting de goal. Een doelpunt hangt in de lucht. Dat voelde iedereen. Het eerste kwart eindigt met de brilstand.

2/4 Unitas start voortvarend waar het voor de korte pauze was gebleven. Met aanvallen.
Na een paar gemiste kansen schiet Safouane een voorzet van rechts vanaf links knap in de verre hoek binnen. De bevrijdende 1-0! Het publiek was blijer dan de spelers. De jongens wisten weer hoe er gejuicht moest worden.

Niet lang daarna schiet Finn de bal mooi ver uit naar Safouane die direct naar Bryan passte. Bryan zag dat de keeper te ver voor zijn goal stond en schoot mooi de 2-0 binnen. Een mooie stand om de rust in te gaan.

3/4 Na de rust begint Unitas weer met het doel te zoeken. De keeper van BSC maakt het nog erg spannend door naar de bal te grabbelen op de doellijn en zelf de bal tegen de paal te gooien. Uiteindelijk heeft de keeper de bal vast. BSC komt met de schrik vrij.
Direct daarna bij heroveren van de bal passt Bryan de bal naar Safouane die de 3-0 binnen schiet. Unitas wilde wat recht zetten in de stand gezien het gering aantal doelpunten. Niet snel daarna passt Safouane naar Bryan die vanaf links mooi in de verre hoek de 4-0 maakt.
Nadat er weer wat opgelegde kansen zijn gemist schiet Safouane mooi in de linkerkruising de 5-0 binnen. Is de wedstrijd al gespeeld?

Sommige jongens van BSC konden de frustraties niet aan. De spits van BSC testte Bas op zijn judokwaliteiten die zich erg beheerst opstelde. Na zijn houdgreep is de judoka van BSC niet meer teruggekeerd.

4/4 Unitas begint na de korte pauze fris uit de startblokken. Weer krijgt Unitas weer kansen die er net niet ingaan. Uit het niets valt de 5-1 na een counter van BSC. BSC gaf zich niet gewonnen en streed nog tot de laatste seconde door. Dat resulteerde na enkele gemiste kansen van Unitas weer in een counterdoelpunt van BSC: 5-2. Hiermee werd de wedstrijd beëindigd. Het publiek van Unitas heeft genoten van het samenspel van Unitas.
 

Verslagen

Terug naar boven