Unitas Jo9-3 onverslaanbaar in de 3e klasse

Unitas'30 JO9-3
Boeimeer JO9-2
26-10-2019
11-0

Unitas jo9-3 moest na een volle programma in de herfstvakantie weer aan de bak. Na 4 wedstrijden staan de talenten van Unitas’30 eenzaam aan kop met 12 punten. Thuis tegen de middenmoot Boeimeer jo9-2 was de klus van vandaag. Boeimeer had een wedstrijdronde hiervoor van Internos met 10-9 gewonnen. Niek ontbrak op het wedstrijdformulier door een knieblessure. Het zit niet mee met de middenvelder die net hersteld was van een teenblessure.
De wedstrijd begon rommelig voor de gasten uit Breda. Voordat alle spelers de bal hadden aangeraakt stond de 1-0 al op het scoreboard door een eigen doelpunt. Coert ‘de kanon’ maakte de fout van de verdedigers goed af en schoot de bal snoeihard achter de doelman. Na paar wedstrijden niet gescoord te hebben was hij weer trefzeker. Siem beloonde zijn sterke spel aan de rechterkant met een zeer fraaie doelpunt. Binck scoorde mooi uit een corner door in te dribbelen. Goed op getraind! Levi tikte de bal net op tijd nog uit zijn goal waardoor hij zijn doel schoon hield. Devran liet aan de linkerkant zien dat hij ook met zijn verkeerde been kon dribbelen en vormde een goede duo met Coert. Binck bepaalde de score voor de eerste helft door de bal goed in de verre hoek te krullen.5-0
De tweede helft begon Unitas jo9-3 zeer zwak. Passjes kwamen niet aan en er werd niet gestreden voor de bal. Met uitzondering van Tobias die zijn nieuwe taak midmid goed oppakte. De spiderman zat overal tussen en zorgde ervoor dat Levi nog minder te doen had. De 6-0 kwam weer op naam van de tegenstanders die voor de tweede keer een eigen doelpunt maakten vandaag. Voordat het laatste kwart mocht beginnen kregen de spelers te horen dat er met wat meer passie gespeeld mocht worden anders was het trainen zonder bal. De doelstelling was de dubbele cijfers op het scoreboard halen. Coert maakte zijn tweede door een mooie actie door het midden. Verdediger Bram liet zien dat hij niet alleen ijzersterk kan verdedigen maar ook nuttig kan zijn voor het doel van de tegenstander. Met een mooie lobbal maakte hij de mooiste doelpunt van de dag. De beste man van het veld Tobias prikte ook nog een doelpunt in. Siem maakte ook zijn tweede van de dag door goed combinatiespel met Binck. Uiteindelijk werd het 11-0 door Devran die zijn dribbel door drie man de bal koelbloedig achter de doelman wist te plaatsen. Doelstelling was behaald ‘vink’. Alle veldspelers hadden gescoord ‘vink’. Keeper Levi de nul gehouden ‘vink’. Alle penalty’s werden benut ‘vink’. Na de winterstop promoveren naar de tweede klasse? ‘Is coming’ . Met trots poseerde trainer Ahmet samen met de spelers de dab. Op de persconferentie kwam de vraag over hoe tevreden Ahmet over het spel was halverwege de tweede helft. Devran antwoordde hierop ‘’Nog andere vragen?‘’