Unitas’30 JO16-2 verliest net van Drechtstreek JO16-2

Drechtstreek JO16-2
05-10-2019
1 - 2

Scheidsrechter:   J. F.H. (Joeri) Stallinga
Na de zeperd van vorige week had Unitas’30 JO16-2 vandaag thuis tegen Drechtstreek JO16-2 een kans om zich te herpakken. Drechtstreek werd op papier sterker geacht om dus te kunnen winnen, moest iedereen er vol voor gaan.

De eerste 15 minuten werd duidelijk dat het een gelijkwaardige wedstrijd zou worden en dat de papieren voorspelling dus weggegooid kon worden.
Unitas’30 kreeg kansjes, maar het was Drechtstreek dat in de 16e minuut de 0-1 maakte. Maar Unitas herpakte zich goed, bleef positief. Een mooie aanval over rechts resulteerde in de goal van de dag: vanuit een kleine hoek werd keihard de rechter kruising gevonden:1-1. Op dat moment de verdiende stand. Daarna was het unitas’30 dat aandrong een ook goede kansen kreeg. Die er helaas niet ingingen.

In de tweede helft werd het spelbeeld gaande weg anders. Want Drechtstreek begon meer overwicht te krijgen. Toch kregen wij eerst een hele grote kans om voor te komen, maar die ging helaas mis.
Even later was het Drechtstreek, die het veldoverwicht beloonde met een doelpunt: 1-2.

Onze toppers waren gemotiveerd er toch nog graag een gelijkspel uit te halen, waardoor deze leuke gelijkwaardige wedstrijd tot het einde spannend bleef. Maar helaas lukte dat niet meer.

Terugkijkend op de wedstrijd zijn we trots op het team. Iedereen heeft vandaag gegeven wat hij had, en zo hoort het.