JO14-1 start competitie met ruime overwinning

Unitas'30 JO14-1
TSC JO14-3
21-09-2019
6 - 1

Scheidsrechter:   Afgeschermd… (+1)
Vandaag de eerste wedstrijd in de najaarscompetitie. Na de goede afsluiting van de bekercampagne een volgend hoofdstuk in het seizoen. Lars (ziek) en Finn (blessure) konden vandaag helaas niet spelen, maar Kane was gelukkig weer zo ver hersteld dat hij weer wat minuten kon maken.

De start was goed en TSC werd meteen onder druk gezet, maar het vizier stond nog niet op scherp. In de 7e minuut een corner die via keeper, speler en nogmaals keeper op miraculeuze wijze achter de keeper van TSC verdween.... 1-0 door een eigen doelpunt. Lang konden we van de voorsprong echter niet genieten want bij de eerste serieuze uitbraak liet de spits van TSC onze verdedigers zijn hielen zien en binnen 2 minuten was het weer 1-1. Na deze wake-up call was het eenrichtingsverkeer richting het vijandelijke doel, maar dat vizier.... Vlak voor rust was het Adam die de ban brak en met 2-1 gingen we rusten.

Na rust pakten we meteen de draad weer op, maar ook TSC kwam beter in de wedstrijd die op dat moment gelijk op ging. Tot 10 minuten na rust Wouter 1 van zijn befaamde afstandsschoten afvuurde en de keeper verraste. 3-1 en de weerstand was gebroken. Vanaf dat moment was Unitas'30 heer en meester, maar verzuimden we de kansen af te maken. TSC kwam er nog sporadisch uit, maar de verdediging gaf vrijwel niets weg en anders was er altijd Joep nog die attent stond te keepen. Het laatste kwartier werd er nog een keer extra gas gegeven en vielen de doelpunten vlot. Via 2 keer Milan en 1 keer Pim werd er uiteindelijk ruim met 6-1 gewonnen. Een lekker begin van de competitie.

Volgende week op naar Gilze,
 

Verslagen

Terug naar boven