DSE JO9-1
Unitas'30 JO9-2
07-09-2019
3-12

We verzamelden met ons team bij D.S.E vroeg op de ochtend. Het was de tweede wedstrijd voor de beker. We hadden er zin in.
In de kleedkamer kregen we van onze trainer een toespraakje, opstelling en werd de aanvoerdersband uitgereikt aan Benjamin.
We gingen het veld op voor de warming-up. Eenmaal warm gelopen en balletjes onderling getrapt, namen we onze posities allemaal in voor de wedstrijd.
Fluitsignaal wedstrijd begonnen.
Tegenstander in de aanval maar werd geblokt door Sander en Bas. Na een paar minuten werd de bal aangespeeld naar Bryan en zo werd het 0-1. De tegenstander kwam voorbij onze verdedigers lijn haalden uit naar het doel maar Benjamin wist de bal mooi tegen te houden. Via Bas en Jayson scoorden Bryan 0-2. De tegenpartij probeerden nog dicht bij ons doel te komen maar kregen de kans niet om voorbij Finn en Bas te komen. Bryan dribbelde vanuit de corner naar binnen, haalde uit en de 0-3 was een feit.
De tegenstander werd hierdoor wakker geschud en al gauw daarna werd het 1-3. Via finn - jayson - Bryan werd het 1-4. Tegenstander zag nog een kans om via de corner toch nog te scoren 2-4 . En zo gingen we onze rust pauze in.
Aimir kwam in het veld na de rust. Fluitsignaal gegeven en Sander kreeg de kans door Bas en scoorde 2-5. Helaas daarna scoorden de tegenpartij 3-5. Met een samen spel van Bas en Aimir kom Sander 3-6 maken. De tegenstander kreeg helaas nog maar een paar kansen richting doel, maar Finn hield ze allemaal tegen. Al snel kwam Jayson aan de bal en maakte er 3-7 van.
Onze corner vanaf de linker zijde werd op de vrije man gespeeld, Bas haalde uit en zo werd het 3-8. Nog een kleine actie van de tegenstander, maar werd onderschept door Jayson en hopla 3-9.
Benjamin aan de bal schoot naar Aimir en daar was zijn doelpunt 3-10. De tegenstanders kwamen bijna niet meer op onze helft. Bryan nam nog een corner en scoorde 3-11.
Sander en Benjamin moesten nog eventjes goed verdedigen, Bryan en Aimir in de aanval en met een mooie terug speelbal scoorden Jayson ons laatste doelpunt.
Nog 1 laatste poging van Bryan richting doel maar werd goed tegen gehouden door de keeper. Het fluit signaal volgde daarna .
De penalties werden genomen. Finn hield er een paar mooie ballen uit. En wij deden bij de tegenstander er een paar mooie in.
Al met al een super leuke, sportieve wedstrijd .