Jo9-3 en Spiderman on fire!

www.unitas30.nl
VVR JO9-2
Unitas'30 JO9-3
07-09-2019
0-17 +/-

Na de overwinning op Internos, stond het uitduel tegen VVR jo9-2 op het programma. Siem is hersteld en uit voorzorg voetbalde hij met een tijgerpleister. Keeper Levi was gelukkig ook op tijd hersteld van een val op zijn hoofd. De zomertransferperiode is gelukkig afgesloten en alle geruchten konden we opzij zetten. Met volle kracht en 2 haarbandjes ging Unitas’30 jo9-3 naar Rijsbergen.
De warming-up werd verzorgd door aanvoerder Coert. De grasmat was aan de hoge kant merkte leider Roelof op tijdens het intrappen. Je zag de bal nog tussen de grassprieten en gelukkig was het veld nat waardoor de bal toch kon rollen.

Met de ‘’cim-bom-bom’’ yell knalde Unitas’30 uit het startblok en de doelpunten werden met pijn en moeite bijgehouden. Meerdere malen uit een corner gescoord door in te dribbelen. Na 5 min hadden bijna alle spelers wel een doelpunt gemaakt. Levi hield netjes zijn goal droog met 2 schitterende reddingen. Gelukkig regende het niet en hierdoor wordt mijn vorige zin zowel letterlijk als figuurlijk. Siem krulde vanuit rechts paar keer mooi in de verre hoek. Tobias was voor het doel zeer gevaarlijk en reageerde alert op de rebounds. Vanuit achter werd het spel goed opgebouwd door Bram. Niek hield goed het overzicht op het middenveld en speelde de bal goed in de diepte. Binck startte aan de rechterkant waar hij op de trainingswedstrijd sterk heeft geacteerd. Coert schoot van afstand paar keer of de bal erin of de tegenspeler eruit. Devran bleef koelbloedig voor het doel en schoof met binnenkant de bal in de verre hoek.

Met een 0-9 ruststand was het eigenlijk voor beide teams niet leuk en spannend meer. In tegenstelling tot de tegenstander bleef Unitas’30 jo9-3 wel gewoon voetballen en de doelstelling was om zonder blessures de wedstrijd uit te spelen. Dat was voor de trainer en de spelers nog wel even spannend.

Meest spannende van de dag was het onverwachte bezoek van een exotische spin in de kleedkamer. Moeder van Coert heeft na de wedstrijd uitgezocht dat de spin ongevaarlijk is , wel eng! Door de hete zomers en zachte winters wordt ons klimaat steeds interessanter voor exotische spinnen. Niek trok de handschoenen aan bezorgde het publiek nog voor sensatie in de 2e helft. Op het papiertje van de scheids telden we plusminus 17 streepjes aan het einde van de wedstrijd.

Leider Max tegenover de pers na de wedstrijd: ‘’ We hopen volgende week ook te winnen en met 3 uit 3 door te bekeren. Je moet altijd één meer maken dan de tegenstander, 17 mag ook’’
 

Verslagen

Terug naar boven