JO 9-2 Het seizoen is gestart….wij ook?!

Beste volgers van de jo 9-2

Nieuw seizoen, nieuwe spelers, nieuwe outfit, nieuw veld en lekker weer. We zijn weer begonnen!
We gingen spelen op het vertrouwde grasveld. Je verwacht een strak gemaaid veld, echter de droogte had ook dit veld deze zomer in zijn greep gehouden. Hierdoor was het gras fors langer dan wat we gewend zijn.
Hier hadden we in de warming up al last van, waardoor de bal moeilijk rolde. Het was jammer dat Safouane geblesseerd is geraakt op de rustdag. Op zaterdagochtend nog naar de unitas dokter geweest en helaas die gaf geen groen licht om te spelen. De voorspellingen zijn er wel dat hij volgende week weer de training kan hervatten.
Toen we begonnen schoot Gastel uit de startblokken en voor we het wisten stonden we 0-2 achter.
Na 10 minuten hadden we het spelletje te pakken en over verschillende schijven werd de aansluitingstreffer gescoord 1-2.
In het 2e kwart kantelde de wedstrijd en we gingen meer duels winnen. Wederom een mooie aanval over verschillende schijven die jayson bekeken in het hoekje prikte. 2-2. Net voor rust kreeg Gastel nog een mooie kans, maar Finn stond zijn mannetje en tikte de bal goed over.
Toen snel naar de ranja want de temperatuur liep flink op.
Net na de rust begon het inmiddels beruchte unitas kwartiertje. Bryan, aimir en Sander stroopte de mouwen op en gingen veel druk zetten op de tegenstander. Hierdoor kwam Gastel niet meer over de middellijn en kregen we diverse kansen. We liepen snel uit naar 5-3 via Sander en Aimir. Inmiddels was jayson weer binnen de lijnen en via bas en jayson kon bryan de voorsprong naar 6-3 tillen. De laatste minuten kwam gastel nog opzetten maar Bas en Finn hielden het achter goed dicht. Er waren nog een paar kansen voor Gastel echter Benjamin wist deze goed te stoppen.
Op het einde liep de temperatuur nog hoger op waardoor er nog een paar flinke overtredingen volgden. De scheidsrechter zag het goed en sloot op tijd de vrede tussen de spelers.
Na afloop bleek een goal van ons afgekeurd waardoor de stand gecorrigeerd werd naar 5-4. Jammer dat we geen VAR hebben, misschien voor volgende week regelen?
De penalties werden tussen de palen hoog over geschoten. Zowel bij ons als bij de tegenstander. Misschien dat ik iets gemist heb als verslaggever , ik zal dit nog navragen bij de trainers!!
De kop is er weer af en we gaan ons opmaken voor een mooie derby tegen DSE.
Ik ga er vanuit dat jullie volgende week aanwezig zijn. Spektakel gegarandeerd!!