Publiek ziet een geweldige match tussen MOC en Unitas

MOC'17 JO13-4
Unitas'30 JO13-6
11-05-2019
4 - 3

Scheidsrechter:   Y.J.A. (Youp) Heeffer
Zaterdag was de wedstrijd MOCJO13-4 tegen Unitas JO13-6. Vorige week hadden we lekker met 8-0 gewonnen en ook nu hadden we er weer zin in. We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd.  eD Linksback van MOC speelde heel aanvallend waardoor daar een zee van ruimte kwam.

We speelden de bal dan ook diep op Max ,die alleen op de keeper prachtig kon scoren: 0-1. Daarna kwam er precies zo`n aanval en weer maakte Max het Maximaal af: 0-2. Heel goed samengespeeld. Maar helaas voor Unitas had MOC 1 speler  die er letterlijk en figuurlijk bovenuit stak. Deze speler maakt met een aantal acties 2-2.

Na de rust was deze speler ook betrokken bij de 3-2. En zelfs ook bij onze gelijkmaker 3-3 want door onze corner maakte hij een eigen goal. Daarna bleef de wedstrijd erg spannend en mooi om naar te kijken. Het leek gelijk te blijven. Unitas kreeg nog een kans op de overwinning, maar helaas viel de beslissing anders. Want in de laatste aanval van MOC scoorden ze nog de 4-3.  Erg jammer maar het publiek was de echte winnaar.

Op naar de laatste competitiewedstrijd.
 

Verslagen

Terug naar boven