Geen genade !

SC Gastel JO8-1
Unitas'30 JO8-2
13-04-2019
0-11

Na de oefenwedstrijd nog in benen te hebben van afgelopen wedstrijd mochten de boys hun kwaliteiten tonen bij Sc Gastel.

Voor de wedstrijd werd er in de kleedkamer , die gedeeld moest worden met 3 andere verenigingen, goed besproken wat er woensdag niet goed ging. Hoe konden we gevaarlijker voor het doel zijn. Hoe gaan we om met counters van de tegenstander. Aanvoerder Sander gaf aan dat we beter naar de bal moesten kijken. Wat zou helpen; 100 procent bij de wedstrijd blijven en goed je tegenstander in de gaten blijven houden, vooral als we met zijn alle in de aanval zijn.

Pepijn trok de handschoenen aan en hield zijn doel schoon, onder andere door een onmogelijke bal tegen te houden. Finn ,Devran en Sander stonden achterin geconcentreerd te voetballen. Het leek meer op de verdediging van een Italiaanse club. Jim probeerde met een halve omhaal de meegereisde supporters te amuseren. Met zijn klasse voetbal en inzit is dat hem zeker gelukt. We zagen hem zelfs een sliding maken en meerdere malen de bal afpakken! Wat een geweldenaar aan de rechterkant! Maestro Benjamin zorgde voor het spel en scoorde aan de lopende band. Wat een talent! Safouane en Amir zorgden continue voor dreiging aan de flanken. Er werd op het juiste moment druk gezet onder leiding van Pepijn in de 2e helft. Hierdoor gaven we achterin niets weg. 2e helft afspraak gemaakt dat we voetballen alsof het 0-0 stond. De gaspedaal werd niet losgelaten en de score liep uit naar 0-11(rust 0-4). Als de helft van de gemiste kansen ook benut zou worden had de scheids een telraam nodig. Finn maakte nog een geweldige redding in de 2e helft en keepte uitmuntend. Meegereisde supporters werden getrakteerd op een mooie wedstrijd en een rondje in de kantine van Egbert! Interim trainer Ahmet zit nu al uren te bedenken waar trainer Edwin maandag op moet trainen!
 

Verslagen

Terug naar boven