Unitas’30 JO15-6 wint gemakkelijk van Dioz JO15-1

DIOZ JO15-1
06-04-2019
4 - 0

Scheidsrechter:   T. (Thomas) Klaassen
Zaterdag 4 april speelde Unitas’30 JO15-6 thuis tegen Dioz JO15-1. Voor het begin van de wedstrijd bleek dat Dioz te kampen had met spelers te kort en daarom een aantal spelers van JO13 had mee genomen.
Vanaf de aftrap was het Unitas’30 JO15-6 dat de bovenliggende partij van de wedstrijd was. Maar om de een of andere reden lukte het lange tijd niet om de 1-0 te maken. Hierdoor bleef Dioz lang in de race en kreeg het ook een paar kansjes, die gelukkig goed werden geparreerd door onze verdediging en keeper. Maar de aanhouder wint en in de 30e minuut wisten onze toppers eindelijk de 1-0 te maken. Dit was tevens de ruststand.

Na de rust was het spelbeeld hetzelfde. Unitas’30 JO15-6 combineerde best goed, creerde kansen, maar wist deze niet te verzilveren. Waardoor Dioz in de wedstrijd bleef. Gelukkig was het na 15 minuten in de tweede helft dan toch raak: 2-0 en een paar minuten later werd het 3-0.
Daarna werd Unitas’30 wat tammer bleef goed overspelen, maar miste de echte fanitiekheid om de score verder uit te laten lopen. Vlak voor tijd maakten we nog wel de 4-0.

Terugkijkende op de wedstrijd was zelfs Dioz tevreden met de uitslag. Unitas’30 JO15-6 mag ook tevreden zijn over het combinatiespel. Maar kwa felheid heeft het zich in deze wedstrijd aan de snelheid van de tegenstander aangepast. Waardoor het wel een zeer vriendschappelijke wedstrijd was.