Alliance JO13-2
30-03-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   K.F.W. (Kevin) Witteveen
Op een zonnig sportpark de lage banken kwam Alliance JO13-2 op bezoek. Alliance is een sterke tegenstander, want zij hadden immers de laatste 2 wedstijden11x gescoord. Dus Unitas'30 JO13-6 was gewaarschuwd, maar zeker niet bang. De jongens gingen er vol tegen aan. Alliance was een paar keer goed gevaarlijk, maar de achterhoede en keeper deden goed hun taak. Vlak voor rust kreeg Unitas'30 JO13-6 een goede kans. Het publiek langs de kant juichte al, maar het schot van Cas werd goed gekeerd door de keeper van Alliance. Ruststand 0-0. Na de ranja was Alliance de eerste 10 minuten feller dan Unitas en dat betekende ook de 0-1 uit een hoekschop. Jammer, maar Unitas liet het er niet bij zitten en ging er vol tegen aan. Uit een mooi opgezette aanval over verschillende schijven werd het 1-1 door Cas. De laatste 5 minuten speelden Unitas en Alliance vol op de winst, wat leidde tot mooie kansen en goed keeperswerk, maar het bleef bij 1-1.De grote winnaar was het publiek dat genoot van de wedstrijd en de zon. Complimenten aan het hele team! Op naar de volgende wedstijd.