Unitas JO13-1 wint bij Willem II

Willem II Tilburg BV JO13-2
Unitas'30 JO13-1
16-03-2019
1 - 5

Scheidsrechter:   F.J. (Frans) Kerssens
Vandaag stond de uitwedstrijd op het programma tegen Willem II. Behoudens de zieke Thijn was Unitas op volle oorlogssterkte afgereisd. Om koploper ‘t Zand nog enigzins in het vizier te houden moest er vandaag gewonnen worden. Vanaf het begin van de wedstrijd liet Unitas zien dat het gekomen was om drie punten mee te nemen. Er werd niet altijd even goed gespeeld en bij vlagen was onrustig en slordig.
Al in de derde minuut kreeg Unitas een eerste kans. Neri maakte een actie op links, gaf een voorzet, een geblokt schot kwam voor de voeten van Jouke, maar het schot ging naast.
In de 9e minuut werd Neri de diepte ingestuurd door Neri zelf, hij zette een tegenstander weg in een duel en schoof de bal langs de keeper, 0-1.
Tien minuten later stuurde Neri ditmaal Stan de diepte in, hij omspeelde de tegenstander, liep de zestien in, lobte de bal over de keeper en de bal plofte achter de doellijn tegen het net, 0-2.
De thuisploeg was even de kluts kwijt want een minuut later was het weer raak. Goed doorgaan van Milan in de zestien kon worden afgerond door Stan, 0-3.
Zes minuten voor rust was het weer Neri die met een actie de bal aflegde op Rayan, maar het schot kon worden geblokt door de keeper.
Na rust ging Unitas vrolijk verder.
Na drie minuten legde Fadi aan voor een vrije trap maar het schot verdween in de handen van de keeper.
Twee minuten later schoot Fadi op doel, de keeper bracht redding maar de bal kwam voor de voeten van Jermy die binnenschoot, 0-4.
In de 10e minuut gaf Senna na een goede actie op links de bal voor, de bal werd getoucheerd door een speler van Willem II en liet de keeper kansloos, 0-5.
Twee minuten later was er een eerste schot van WIllem II op doel, uit een corner kon worden ingeschoten maar Neri bracht met het hoofd redding op de doellijn.
Unitas liet door de voorsprong de teugels wat vieren waardoor Willem II iets beter in het spel kwam maar de kansen waren voor Unitas.
Vijf minuten voor tijd leek Binc een einde te maken aan een lange doelpuntendroogte, maar het schot kon worden gered door de keeper.
Hierna probeerden Jermy en Senna het nog met een afstandsschot, maar de keeper van de thuisploeg liet zich niet verrassen.
Even later bracht Ruben nog redding op een kans van Willem II door een bal met zijn bovenlip weg te werken. Beetje onorthodox maar wel effectief.
Twee minuten voor tijd was Ruben dan toch kansloos op een voorzet van links. Een speler van Willem II kon net voordat de verdediging van Unitas in kon grijpen binnen koppen, 1-5.
Al met al een goede overwinning voor Unitas waarbij de overwinning nog een stuk hoger had kunnen uitvallen.
 

Verslagen

Terug naar boven