QUATTRO DEELT PAK SLAAG UIT AAN DIA 5

DIA 5
Unitas'30 Zondag 4
17-02-2019
0 - 4

Scheidsrechter:   C. (Colin) van Lieshout
Vandaag was het 17 februari. Een zwoele zondagmiddag stond voor de boeg, want om 12:00 zou Quattro het opnemen tegen DIA 5. In de thuiswedstrijd was Unitas'30 4 vergeten om het slabbetje om te doen, want toen werd er gemorst. 2 punten. Quattro bleef toen steken op een slordige 3-3 na 3-0 ruststand. Met DIA was dus nog een appeltje te schillen.

Vorige week was Quattro zwaar gehavend. Senior, veteraan, vedette, alleskunner, noem hem hoe je hem noemen wil, Ramon de Caluwé, was afwezig. Deze week was hij er weer bij en vulde zijn rol direct weer op een weergaloze manier in. Hij was echt een plaaggeest voor de Teteringse ''mannschaft''.

Wel was er sprake van een kleine aderlating, aangezien Nick van Mechelen vandaag absent was. Dit zou eigenlijk geen probleem moeten zijn als je spelers achter de hand hebt als Timo Bakkie, alias Zanger Baksteen, die met zijn capaciteiten menig tegenstander ondersteboven speelt. Helaas had ook Bakkie vandaag verplichte schoonmaak bij de Karwei en moesten allebei de heren dit hete potje laten schieten.

Robin had de hele week zitten nadenken hoe hij dit zooitje ongeregeld nu moest formeren om de zo fel begeerde revanche binnen te slepen. Hij had wat bedacht. In een niet al te zwakke samenstelling startte hij naar zijn eigen verbazing vandaag een keer met 11 man. Mitch & Mats achterin, Rick & Rick op het middenveld, Niels & Rik voorin. De rest behoeft geen uitleg, die zijn alom bekend.

Aanvoerder (ondergetekende) won de tos, georganiseerd door de prima fluitende arbiter van dienst, en dus mocht Unitas'30 aftrappen. Direct werd er vanuit Leurse kant druk op de ketel gezet. De rechtsback van DIA heeft zich naar het schijnt gemeld bij een psycholoog, want door Niels' z'n snelheid was hij het spoor volledig bijster. De goal kon dan ook niet uitblijven. Na een snelle vrije trap, kon Niels hem koelbloedig als ie is over de keeper liften. 0-1 voor en dit was direct de ruststand.

In de 2e helft (da's die voor de derde) domineerde Quattro het spel. DIA werd tureluurs gespeeld en door het goede werk van o.a. Gabriël Nouws en Teun Stalen kwam geel-zwart er wederom gevaarlijk uit. Met een diepe bal op de pijlsnelle Ramon de Caluwé moest de keeper van DIA door het doorlopen van Ramon tot het uiterste gaan, en dit werd hem fataal. Hij vloerde onze senior (die daar overigens nog steeds last van heeft) en de bal ging op 11 meter. Niels achter de bal is dan een zekerheidje, en de 0-2 stond op het denkbeeldige reclamebord. We speelden immers op een bijveld.
Na wat snelle uitbraken maakte Halters dan toch zijn derde, en zo is hij zeer productief voor Quattro. Aanbiedingen zat, maar bij ons geen poespas. Barcelona heeft zich voor 75 miljoen gemeld, maar wij vinden het belangrijk om Niels er bij te houden. Helaas. Na een beetje een rommelig moment voor de Teteringse goal viel de bal nog voor de voeten van goaltjesdief De Jong, en ja hoor, 0-4. De scheidsrechter vond het wel welletjes en maakte een eind aan deze martelgang voor de Geel-Zwarten (Die uit Teteringen dan). Alhoewel, voor ons was het ook warm...
In de derde helft ging het zoals gebruikelijk. Vette hap, veel sauzen en een aantal bakken op tafel. van die gele, met rode stickers. U kent ze wel. Het was een mooi middagje en volgende week wacht vriendschappelijk Achtmaal 2 thuis!

Like, Deel & Comment!

Zondag Quattro
 

Verslagen

Terug naar boven