NSV JO15-1
16-02-2019
1 - 1

Scheidsrechter:   J. F.H. (Joeri) Stallinga
Zaterdag 16 februari speelde Unitas’30 JO15-6 de twee competitie wedstrijd van het voorjaarseizoen thuis tegen NSV JO15-1. Op basis van klassering in de najaarscompetitie, beloofde dit een spannende wedstrijd te kunnen worden.

Aan het begin van de eerste helft waren beiden teams goed in balans. Toch hadden beiden teams hadden moeite elkaar te vinden er was veel bal verlies op het middenveld.Langzaam maar zeker werden er aan beide zijden wat spelden prikjes uitgedeeld. Vervolgens kreeg Unitas’30 JO15-6 twee redelijke kansen niet werdenverzilverd en was het even de bovenliggende partij. De duels werden ook wat feller. Uit een hoekschop wisten we na was gehutsekluts de op dat moment verdiende 1-0 te maken.
NSV liet het er niet bij zitten en knokte zich terug, kreeg een grote kans, die goed gestopt werd door onze keeper. Zo gingen we met 1-0 tevreden de rust in.

Na rust was Unitas’30 de bovenliggende partij en kreeg een aantal kansen.  Bij de grootste kans werdt de bal twee keer op goal geschoten en beide keren de paal werd geraakt: de ene keer rechts en de andere keer links...
NSV wist ook wel aan te dringen, maar er kwam geen echte kans uit voort. Wel wisten zij zo’n 10 minuten voor tijd slim de bal te veroveren tijdens het begin van een opbouw van achteruit en scoorden zij de 1-1. Hierna wisten beiden partijen niet meer te scoren en gingen onze toppers licht teleurgesteld het veld af. Omdat er voor hun gevoel meer in had gezeten.

Maar dat zouden de spelers van NSV misschien ook wel denken.

Over de hele wedstrijd bekeken heeft iedereen enorm zijn best gedaan en kunnen ze echt met opgeheven hoofd terugkijken naar de wedstrijd. Als elke wedstrijd in de competitie zo spannend gaan zijn, wordt het een erg leuke competitie.