Quattro onderuit bij Gastel 17

SC Gastel 7
Unitas'30 Zondag 4
03-02-2019
4 - 2

Scheidsrechter:   E (Eric) ten Brinke
S.C. Unitas'30 Zondag Quattro nam het deze 3 februari op tegen SC Gastel 7. Aanvankelijk een makkelijk potje, te meer omdat Gastel laatste stond. Én jawel, rechtsback Bakkie had geen optreden gehad in zijn overvolle agenda de avond ervoor, en dus ook geen goudgele rakker genuttigd. Vandaag miste Quattro hun aanvoerder, die was om ondefinieerbare redenen absent.

Wel was de Leurse nar Youri de Graaf aanwezig (voorlopig voor het laatst), en hij vulde de rol als aanvoerder goed in. Men zegt zelfs dat in zijn browser-geschiedenis is gevonden: ''Hoe ben ik een goede aanvoerder''. Afijn, dat weet er maar één..

Coach Robinho stond er vandaag alleen voor, onze leider Ton (die normaal toch al geen drol doet) was vandaag niet aanwezig. Een aderlating voor Quattro, want normaal doen zijn toch wel pakkende teksten wonderen voor het 4e.

Naar de wedstrijd. Die verliep triest. Ondanks een zeer, zeer gedisciplineerde warming-up en de volledige focus werkte dit plan volledig averechts. Over de wedstrijd kan vandaag weinig worden gezegd, want Club-Watcher Jim Goosen was er vandaag niet bij. Wel is bekend dat er helaas met 4-2 verloren werd. Wel had Mats Horsten een doelpunt gemaakt. ''Hé, had die nu niet al eerder een goal gemaakt?'' Ik hoor het u denken. En dat klopt. Vorige week scoorde hij al een weergaloze goal, en nu tekende hij met een soort schorpioenkick (lenig als hij is) voor de Leurse eretreffer.

Na de wedstrijd hadden coach en captain wél tijd voor de 3e helft, wat bij menig Quattro-ster voor de nodige verontwaardiging zorgde. Coach Ton trakteerde nog wat koude pilsjes, dus dit was hem snel vergeven. Helaas geen punten vandaag, maar volgende week spelen we de kraker tegen het dertiende van JEKA, waar Quattro nog een appeltje mee te schillen heeft. Wij hopen tot volgende week bij Unitas, om 12:30 !

Deel & Like
Zondag Quattro
 

Verslagen

Terug naar boven