Eindelijk weer ballen!

WDS'19 JO9-2
Unitas'30 JO8-2
02-02-2019
0-8

Allereerst onze innige deelneming met het verlies van een clubicoon bij WDS'19. Wij wensen de familie van Herman en WDS'19 veel sterkte met dit verlies.

Zaterdag 2 Feb
Na het Trainingskamp in Antalya was dit weer het eerste duel voor Jo8-2.
De eerste oefenwedstrijd was afgelast vanwege de weeromstandigheden. 2e oefenduel stond op het programma tegen WDS'19 Jo9-2. Goed om te oefenen tegen fysiek sterkere jongens.

Buienradar gaf veel hoop dat het een droge ochtend zou blijven. Met een beetje motregen was het veld goed bespeelbaar. In de dug-out was geen enkel plek meer over. Niet van de wisselspelers door ouders/verzorgers met een warme bak koffie. Uiteraard werd de technische staf ook goed verzorgd. Finn trok de aanvoerdersband aan en stond voorop bij de warming-up. Gelukkig hadden we ondanks de transferverzoeken in de winterstop nog 8 man. Ook koos niemand voor het geld om in het oosten te voetballen.

Unitas'30 JO8-2 begon sterk aan de wedstrijd en de mannen van Edwin volgden goed op wat de tactiek was voor de wedstrijd. Namelijk er omheen i.p.v. er doorheen. Het veld werd goed breed gehouden door de vleugelspelers Jim en Amir. Zo viel ook de 0-1 door een mooie voorzet van Jim die bij de 2e paal Amir zag staan. Keeper Pepijn hield zijn doel droog 'nou ja figuurlijk dan'. Zelfde prestatie werd 2e helft geleverd door Sander. Klasse jongens!  Mede door het goed verdedigen uiteraard van beide heren ook als veldspeler! Benjamin punterde de 0-2 binnen en liet zien dat hij veel talent heeft. Amir en Safouane zorgden voor de score bij de rust '0-4'. In de rust konden we goed gebruik maken van de kachel in de kleedkamer. Droge shirtjes aan en weer aftrappen.

In de 2e helft maakte Jim zijn belofte waar aan zijn aanwezige moeder door er 2 in te prikken. Opkomende verdediger Devran was alert bij een bal die terugkwam van de paal 0-6. Devran en Safouane hadden de linkerkant 'in the pocket'. Uiteindelijk werd het 0-8 door Safouane.

Trotse opa van aanvoerder Finn na de wedstrijd: 'Knappe prestatie van de mannen, in 2019 zijn ze nog steeds ongeslagen'
 

Verslagen

Terug naar boven