Unitas'30 Quattro maakt wederom slachtoffers

Unitas'30 Zondag 4
Gesta 2
27-01-2019
4-1

Scheidsrechter:   Koen Hermus (S)
Wederom een vriendschappelijke wedstrijd vandaag. Unitas'30 Quattro nam het op deze koude, regenachtige 27 januari op tegen de heren van Gesta 2. Een Gesta 2 dat zelfs een klasse hoger speelde. Hierdoor had niet iedereen zijn zinnen gezet op de denkbeeldige 3 punten. Het was immers vriendschappelijk.

Nog een reden waarom dit een dag was om niet te vergeten : Iedereen was aanwezig! 18 man hadden coaches Robinho Sprenkels en Ton van der Corput tot hun beschikking. Tot Robins' grote verbazing overigens, aangezien menig Quattro-vedette zich al had laten gelden op de voor sportliefhebbend Etten-Leur beruchte zaterdagavond.

Afijn, Unitas Quattro trad aan in ditmaal niet de sterkste opstelling. Al was daarover het laatste woord nog niet gevallen. In de opstelling speelden wederom de weergoden een grote rol, want het regende pijpenstelen en niemand wilde spelen. Maar... na een wankelig begin greep de trainer in. Senior Ramon de Caluwé, de man die de laatste weken zijn carriére oppakt door onder andere het trainingsveld op te gaan, een abbonement op de sportschool te nemen en meer op zijn voeding is gaan letten, betrad het veld. Ook Rick de Jong, Niels Halters, Gabriel Nouws, Teun Staaltjens en ondergetekende betraden het door de Leurse terreinknecht witgeschilderde veld.

Vanaf dat moment begon het te draaien. Ondergetekende kreeg de bal, zag Rick de Jong diepgaan, gaf de pass en de ban was gebroken. 1-0 voor Unitas'30 4. Vanaf dat moment was het al gedaan. Er werd over de tegenstander heen gewalst, ware het niet dat er toch vele kansen werden gemist op 2,3,4, 5-0.

Uiteindelijk liep een sterk spelend Quattro, dat de lijn van de afgelopen week mooi doortrok, over vierde klasser Gesta 2 heen. 2-0, 3-0, en ook 4-0. Unitas'30 Quattro speelde verzorgd voetbal, en speelde dit potje wel even uit. Tot het moment dat....

Sander Buik, onze normaal zo sober spelende linksback, die vaak de vergelijking met Angelinõ krijgt, besloot om na een gevaarlijke uitbraak van de toch wel begaafde spits uit Galder even eieren voor zijn geld te kiezen. Balletje terug op keeper Wout, en het was opgelost. Althans, dat dacht hij. Wouter zag een goud-gele rakker voorbij vliegen en het was 4-1.

Na nog wat bloedstollende minuten besloot gelegenheidsarbiter Koen Hermus, die overigens erg goed en foutloos floot, er een einde aan te maken. Aan de wedstrijd dan... 4-1 en wederom een overwinning voor Quattro!

In de kantine werd nog even naar Feyenoord - Ajax gekeken en wat geouwehoerd. Het was een mooie middag geweest en na een paar uur keerde iedereen huiswaarts. Op naar volgende week, waar Gastel 7 op het menu staat!

Like, Deel, en Comment!

S.C. Unitas'30 Zondag Quattro !
 

Verslagen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Terug naar boven