Mooie afsluiting 2018 Unitas 45+

45+
Kerstdiner 2018
22-12-2018
19:00

Zaterdag 22 december 2018 hebben de 45 plussers het kalenderjaar 2018 afgesloten met een gezellig samenzijn in de kantine van Trappenfabriek Vermeulen aan de Lokkerdreef. Ongeveer 40 spelers/partners en René Hermus hadden zich aangemeld voor deze happening. René hebben we nog steeds niet over kunnen halen een potje mee te voetballen maar is wel steeds aanwezig bij feestelijke 45+ aangelegenheden. Hij heeft dan ook een imposant Unitas verleden en als ultieme vrijwilliger altijd van harte welkom. De familie Vermeulen had zich opnieuw kosten nog moeite bespaard om de kantine om te toveren tot een “Kerst-Inn”. De koelkast was volgeladen en we werden bediend door de zonen en schoondochter van Adam en Rianne.

Iedereen werd welkom geheten door Ton Staaltjens en hij deelde het programma van die avond mee. Hij had een verrassing in petto. Vorig jaar was dat een pubquiz en de verwachtingen waren hooggespannen. Daarna gaf hij de microfoon over aan Ad de Jong. In april 2019 bestaat de 45+ 10 jaar en de vedette van dit gezelschap vroeg iedereen mee te denken over de invulling van de viering van dit heugelijke feit. Hij stelde voor dit te doen op de gebruikelijke afsluiting van het seizoen eind juni. Zelf gaf hij een paar opties en samen met de ideeën van de leden zullen deze in klein comité worden uitgewerkt en aan de leden worden voorgelegd.

Om 18.00 uur startte de rondleiding door het aangebouwde deel van de trappenfabriek waarbij Adam uitleg gaf over de nieuwste technologie die zij gebruiken om stalen trappen te maken. Bij terugkomst waren de medewerkers van cafetaria De Kul uit St. Willebrord reeds begonnen aan het klaarzetten van een Chinees/Indisch buffet. Tijdens het nuttigen van het buffet konden we de wedstrijd N.A.C. – Heerenveen bekijken op een groot scherm. Na dit kerstdiner kwam de verrassing. Dit keer had Mr. Nightlife helaas (en voor sommigen gelukkig) een andere afspraak in zijn agenda en waren we genoodzaakt zelf te zingen. Om mensen tegen zichzelf in bescherming te nemen doe ik hiervan geen verslag. Ik kan wel vertellen dat The Voice of Leur niet onder de 45 plusleden te vinden is. Wel vermeldenswaard is het heldhaftig optreden van Corné de Weerd die het zowaar aandurfde The Greatest Lover van LUV te vertolken. Hij deed dat met verve en het enthousiasme druipte ervan af. Onder luid applaus gaf hij de microfoon over aan een andere chansonnier. Het werd nog tot de kleine uurtjes gezellig en ik sluit af met de familie Vermeulen ook op deze plaats hartelijk te bedanken.

Op 11 januari 2019 vindt de traditionele nieuwjaarsreceptie plaats van de 45+ in café Hof van Holland waar uitbater Wim Roeloffs de aanwezigen zal voorzien van een hapje en een drankje. Op 18 januari 2019 hervatten we het seizoen 2018/2019 weer. Tot dan!


John Frederikstadt.
 

Verslagen

Terug naar boven