JO 8-2: Zo kan het ook...

DESK JO8-1
Unitas'30 JO8-2
08-12-2018
3-5

Beste volgers van JO 8-2,

Vandaag gingen we op pad voor de laatste wedstrijd voor de winterstop. Het weer onderstreepte nogmaals dat dit echt de laatste wedstrijd is voor de winterstop: regen, veel wind, donker weer, en waterkoud.
We speelden in Kaatsheuvel in het nostalgische stadion van Desk. Spelen in een stadion met staantribunes, waar kom je dat nog tegen. De grasmat lag er heerlijk bij. In Engeland heb je overal van dit soort velden: mooi gras, veel water in de bodem en dus zwaar om op te voetballen. De jinglebells schalmden door de speakers voor de wedstrijd. Een echte decembersfeer was gecreeerd.
Iedereen was fit dus het was moeilijk om een startopstelling te maken. Iedereen wilde beginnen.
De wedstrijd werd gespeeld zonder spelbegeleider. De coaches en leiders van beide teams gaven aanwijzingen. De spelers moesten hier in het begin aan wennen, maar dit ging gedurende de wedstrijd steeds beter. Het spel ging daardoor lekker snel op en neer.
Over het scoreverloop kan ik kort zijn. We hadden onze turbo's bij, zodat we telkens na het verdedigen er razendsnel uitbraken en alleen voor de keeper kwamen te staan. In een 1:1 situatie konden we 4 van de 5 goals scoren.
We bleven telkens aan de goede kant van de score, waardoor de tegenstander niet terug kon komen in de wedstrijd. 1-2 bij rust en daarna liepen we uit naar 1-3, 2-4, en uiteindelijk werd het 3-5.
Dit was echt een teamprestatie en daar mogen we trots op zijn.
na de wedstrijd werd de speeltuin onveilig gemaakt. De draaimolen had te lang stil gestaan en moest getest worden. Na 100x draaien kwamen we erachter dat deze het nog goed deed. Bij nader inzien bleken de toestellen uit de Efteling te komen. Toch nog een beetje WinterEfteling meegemaakt.
Nu gaan de voetbalschoenen onder de kerstboom om te genieten van een welverdiende vakantie.
Als je kijkt naar de afgelopen weken dan wordt het spel steeds mooier en spectaculairder. Dus dat beloofd wat voor de voorjaarscompetitie.
Supporters let op de site van Unitas30 en voetbal.nl. Reserveer de speeldata in je agenda en kom kijken. Alvast een goed begin van 2019 in goede gezondheid en met veel voetbalplezier. Tot in 2019!
We'll be back!
 

Verslagen

Terug naar boven