Unitas JO13-1 wint ook uit bij Kloetinge

Unitas'30 JO13-1
01-12-2018
1 - 3

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Op deze zaterdagochtend moest er al vroeg worden vertrokken voor de uitwedstrijd tegen het altijd lastige Kloetinge. Na het niet opletten bij de wedstrijdbespreking en een slappe warming-up begon Unitas ook slap aan de wedstrijd. In de 3e minuut kon de thuisploeg al op voorsprong komen uit een vrije trap die over Ruben heen werd gelegd, 1-0.
Na deze waarschuwing werd Unitas langzamerhand wakker. In de 6e minuut gooide Jesse de bal in op Fadi. Hij zette de bal voor, maar net te hoog zodat Milan niet binnen kon koppen. Er ontstond een gelijkopgaande strijd maar iedere 2e bal was wel voor Kloetinge. Na ruim een kwartier spelen werd de bal terug gespeeld op Ruben, die dacht de spits uit te spelen maar verspeelde de bal. Er volgde een laag schot op het doel, maar Lars was net op tijd op de bal voor de doellijn weg te glijden.
Twee minuten later kreeg Rayan de bal uit een ingooi, gaf hem aan Neri en Neri tikte net voor de keeper binnen, 1-1.
Vijf minuten voor rust gaf Senna een pass op Stan, hij ging alleen op de keeper af, wilde de bal langs hem spelen maar deed dit te zacht en de keeper kon eenvoudig redding brengen.
Na rust kwam Unitas niet al te best uit de kleedkamer. In de 4e minuut schoot Kloetinge uit een corner op doel, maar Ruben kon redding brengen.
In deze fase was het wachten op de volgende tegentreffer maar Unitas hield stand.
Na 8 minuten legde Stan uit een corner voor, maar Jermy kopte naast. 6 minuten later ging Neri er vandoor, hij liep alleen op de keeper af en schoot de bal langs de keeper, 1-2.
Het verzet van Kloetinge leek gebroken want het creëerde geen enkele kans meer.
Twee minuten voor tijd werd Neri de diepte in gestuurd, maar de keeper bracht redding en ook de rebound kon niet worden benut.
In de 31e minuut speelde Tijn diep op Neri, Neri zette zijn brommer aan, snelde richting doel en schoot binnen 1-3.
De overwinning was binnen en zo handhaven de mannen zich in de bovenste regionen.