01-12-2018
2-2

Scheidsrechter:   Pim van Polanen (S)
Beste volgers van JO 8-2

Vandaag moest Jim net voor de wedstrijd afhaken. Gisteren melde hij zich al bij de Unitasarts. Die constateerde teveel koorts, waardoor ie op vrijdagavond op tijd naar bed ging. Zeer vroeg in de ochtend was hij wederom bij de Unitasarts langs gegaan om te vragen of hij kon spelen. Helaas, hij mocht niet mee doen. Snel weer naar huis en je bed in, zodat hij voor de komende wedstrijd wel weer fit is. Beterschap.
De overige teamleden waren gelukkig topfit en klaar om er tegenaan te gaan.
We gingen in de eerste helft goed van start en speelde de bal goed over, waardoor we diverse kansen kregen. Nadat we de keeper van de tegenstander warm geschoten hadden, waren we klaar met de kadootjes. Binnen 5 minuten stond het 2-0. De ranja smaakte goed en op naar de 2e helft.
In de 2e helft gingen we verder waar we begonnen waren. Kans op kans werden gecreerd, echter de bal vloog telkens naast, over of langs het doel. Ik ben op een gegeven moment maar gestopt met tellen, want ik kon het aantal kansen en corners niet meer bijhouden.
in het laatste kwart scoorde TSC uit een counter en zou het dan nog een spannende wedstrijd worden? Wederom kans op kans voor de JO 8-2, echter de bal wilde maar niet in het doel vallen.
In de extra tijd kreeg TSC nog een aantal corners die we goed wisten te verdedigen. Echter de bal kwam maar niet uit het strafschopgebied weg. Inmiddels was de extra tijd al afgelopen en het was echt de laatste kans voor TSC. Corner wordt getrapt; bal komt in de kluts voor de goal, waarbij 3 spelers van de JO 8-2 de bal raken en waarbij de keeper de bal net te laat van de achterlijn pakte. Iedereen kijkt naar de scheidsrechter. Wat gaat ie doen? Uiteindelijk beslist ie toch de VAR te raadplegen en geeft een goal. 2-2.
In de penaltyserie worden alle kansen nog eens nagebootst en nagenoeg iedereen weet te scoren.
Daarna is het lekker tosti's eten want dit was de laatste thuiswedstrijd van de 1e seizoenshelft.
Supporters bedankt, fijne kerst, fijne jaarwisseling, geniet van de winterstop en volgende week met zijn allen naar de Efteling! (Eerst wedstrijd en dan door...)