Unitas JO13-6 verliest de derby van DSE JO13-2

Unitas'30 JO13-6
24-11-2018
6 - 1

Scheidsrechter:   JVDH (Joost) van derHave
Zaterdag was de streekderby DSE JO13-2 - Unitas JO13-6. DSE heeft een sterk seizoen. Ze winnen ongeveer de helft van hun wedstrijden. Voor de wedstrijd hadden waren de spelers in groepjes toegesproken, Verdedigers, Middenvelders en aanvallers kregen in groepjes kort en duidelijk te horen waar ze op moesten letten. En dat werkte goed want iedereen hield zich aan de afgesproken taken.
Toch was DSE sterker. Een aantal spelers was vooral fysiek verder en bepaalden steeds meer de wedstrijd. Unitas hield ongeveer een kwartier stand. DSE scoorde 2x uit een corner. En dat terwijl er toch een speler van Unitas bij de 1e en 2e paal stond. We kregen de bal niet goed weggewerkt helaas. 2-0 ruststand.
Toch waren we best tevreden over het spel. Het spel was veel beter dan vorige week, toen werd er verloren van JEKA.

Na rust gingen we verder waar we gebleven waren. DSE bleef sterker en liep uit. Maar we wisten nog knap te scoren:  mooie pass op Jelle, die met een heel mooi schot een doelpunt maakte.
Eindstand 6-1. Maar we kijken terug op een leuke sportieve streekderby.

Nog 2 wedstrijden en dan begint de winterstop.