Unitas JO13-6 krijgt geen grip op DIOZ

DIOZ JO13-1
Unitas'30 JO13-6
25-10-2018
11 - 1

Scheidsrechter:   C. Monsieurs
Deze wedstrijd werd gespeeld op een donderdag avond. Het was lekker om te voetballen, beetje nat veld en echt gras. Het was een inhaalwedstrijd en we mochten op het hoofdveld voetballen met de veldverlichting aan.
Al voor we begonnen zagen we een grote vent lopen tussen de rest. Dat bleek een speler van DIOZ te zijn en dat hebben we geweten ook. Op deze speler zouden we helemaal geen grip krijgen. Hij is duidelijk van een andere planeet / niveau. Maar bleek toch echt rechtsgeldig te zijn om te spelen, 12 jaar.
In het begin konden we nog redelijk bijbenen en maakte Jelle nog een mooi doelpunt (2-1). En ook net na dat doelpunt hadden we de 2-2 nog kunnen maken. Helaas ging de actie van Max net niet in het doel bij DIOZ. Maar voor rust was de wedstrijd al beslist in 4-1.
Na rust konden we het niet meer tegenhouden. De uitblinker van DIOZ kwam op 7 doelpunten en vele akties. Het bleef maar doorgaan. DIOZ had voldoende wissels maar de uitblinker ging er niet uit. De meeste doelpunten kwamen van grote afstand. Dat wil zeggen dat DIOZ niet eens probeerde om langs onze verdediging te komen. Nee , "hij" schoot gewoon vanaf een metertje of 25 in de kruising.

Uiteindelijk gingen we naar huis met een 11-1 verlies en wisten we duidelijk hoe dat kwam en dat we daar niets aan konden doen.
 

Verslagen

Terug naar boven