27-10-2018
3-3

Beste volgers van JO 8-2

Vandaag deed de herfst van zich spreken. Vallende bladeren, het was nog donker toen we het veld op kwamen, onder de 10 graden en koude regen. De spelers wilden ondanks dit gure weer zonder trainingsjack aan de warming up beginnen, echter toen we buiten kwamen werden deze alsnog aangetrokken.
Seolto ging er gelijk bovenop. Het "andere Oranje uit West-Brabant" wist ons aardig te overrompelen en voor dat wij het echt besefte was het 0-2.
Gelukkig hielden we verder tot aan de rust de schade beperkt en konden aan de koude ranja beginnen. Ik weet niet wat daar in zat, maar het hielp echt.
Snel werd de aansluitingstreffer gescoord door een goede counter met een mooie combinatie. 1-2. Het werd eindelijk een wedstrijd!
Seolto dacht: dat laten we niet gebeuren en vanaf de aftrap scoorden ze de 1-3. Wedstrijd gespeeld? Alle energie werd bij elkaar gepakt en we hebben nogmaals aangezet. Alles op de aanval! Daar kwamen diverse kansen uit en uiteindelijk werd het 2-3.
Er was nog weinig tijd over. Kunnen we nog de gelijkmaker maken? Halverwege de helft van Seolto kregen we nog een vrije trap. Deze werd rechtstreeks op de goal geschoten. Zou de keeper deze stoppen? De spitsen stonden klaar om hem in te tikken. De vrije trap ging er 1x in. 3-3. Achterstand volledig weg.
Zouden we nog een kans krijgen op de overwinning? helaas de wedstrijd duurde tekort, waardoor we geen kansen meer konden creeeren.
De 2e helft hebben we goed gespeeld en nemen we mee naar volgende week.
De komende weken hebben we een druk programma, waarbij we in de 2e week van november 3 wedstrijden binnen een week gaan spelen. Ze lijken wel echte profs!
Ondanks de kou was het wederom druk langs de lijn. Kom dat zien, spektakel geboden!