Meer moeite met de bal dan met de tegenstander!

Unitas'30 JO13-3
Bruse Boys JO13-1
20-10-2018
2 - 4

Scheidsrechter:   L. (Lorenzo) Blom
In het laatste weekend van de herfstvakantie stond de volgende ronde van de beker op het programma. Natuurlijk was het weer mooi weer, lekker zonnetje en een volle tribune

Vandaag kregen we visite van de Bruse Boys, helemaal vanuit Bruinisse. Het advies van de trainer n.a.v. de vorige wedstrijden: we starten deze keer fel uit de startblokken.

Startsignaal: en jaaaaa hoor! We starten fel uit de startblokken! Het eerste kwartier van de wedstrijd was voor onze bikkels. Constant was er druk op de goal van onze tegenstander uit Bruinisse. Mooie uitgespeelde aanval via rechts tussen Pim en Rick en de keeper van Bruinisse moest zijn uiterste best doen om zijn goal schoon te houden. Mooie aanval via links via Milan, Finn en Wouter, hard schot, maar hard over. Onze mannen speelden eigenlijk een beetje te ingewikkeld, ballen door de lucht i.p.v. simpele combinaties over de grond. Het was eigenlijk wachten totdat de goal ging vallen, maar ja..dan weet je wel wat er gaat gebeuren....

Langzaam kropen de Bruse Boys uit hun schulp. Lange halen naar voren werd het devies. En ze hadden 1 supersnelle speler. Keer op keer rammelden de verdedigers van de Bruse Boys de bal in de blind naar voren en onze mannen leken vandaag wel ruzie met de bal te hebben. De bal schoot bij aannames onder de voet door, of stuiterde over de verdedigers heen of schoot net via een knie/been buiten bereik van onze mannen. Het werd rommelig met een echte "kick-and-rush" tegenstander. Bruse Boys werd steeds dreigender via hun uitblinker. En uiteraard via een lange bal viel de eerste goal. De snelle spits ging er weer vandoor, schudde onze verdedigers af en maakt een prima goal. Onze Joep was kansloos en dat zien we niet vaak!

Met 0-1 de rust in.. maar ja.. onze thee doet altijd wonderen. dus geen stress.

Blijkbaar is er iets misgegaan met de thee in de rust. Hoogstwaarschijnlijk verkeerde pepmiddel erin gedaan, want onze mannen begonnen niet goed aan de 2e helft. De Bruse Boys liepen terecht snel uit naar 0-3,. Onze mannen rechten hun rug en gingen alles of niets spelen. Adam maakte de bevrijdende ere-treffer. met nog 10 minuten te gaan rees nieuwe hoop onder de supporters. Uit een corner kopte Bart SUPER KNAP de 2-3 binnen. En met nog 6 minuten te gaan gingen onze mannen vol voor de gelijkmaker. We kregen nog een paar kleine kansen, maaaaaaarrrr uiteraard na weer een diepe bal over onze verdedigers heen scoorden de Bruse Boys in de laatste minuut de 2-4. Over en uit.

Onze mannen hadden hard gewerkt . Helaas lukte het vandaag net niet. Kopjes weer omhoog, mouwen opstropen want dinsdag a.s.staat de volgende wedstrijd voor de competitie weer voor de boeg!
 

Verslagen

Terug naar boven