Unitas'30 soeverein naar de vierde overwinning in de 4e divisie D

13-10-2018
6 - 0

Scheidsrechter:   A.P.P.M. (Arno) Mathon
Wederom stond er (op papier) een topper op het programma in de 4e divisie D. Wij als nummer 1 namen het op tegen de nummer 2, OJC 17.2 uit Rosmalen.
Zelfs in Spanje werd de wedstrijd via een livestream (lees: whatsapp groep Ouders Unitas'30 JO17.1) gevolgd.

Al in de eerste minuut werd de toon gezet. De bezoekers lieten duidelijk merken dat ze er waren en zochten direct de grens van het toelaatbare op.

Beide ploegen probeerden verzorgd voetbal te spelen, maar het was Unitas die de beste en gevaarlijkste kansen creëerde. Na 22 minuten was het voor het eerst raak. Jarno schoot op aangeven van Jerom de 1-0 binnen. Een aantal minuten later was het wederom Jarno die ook de 2-0 voor zijn rekening nam.

Rond de 34e minuut sloeg de vlam even in de pan toen OJC met 10 man verder moest vanwege een charge op Nadiem. Na een afkoelingsperiode van een aantal minuten werd de wedstrijd hervat. In de laatste minuut van de 1e helft kreeg Unitas een corner. De bal belandde bij Bas die teruglegde op Jerom. Zijn schot zoefde richting de verre hoek, keeper kansloos, 3-0 en rust!

Het devies in de 2e helft was simpel. Geen gekke dingen doen en de voorsprong consolideren.

De eerste kans na de rust was voor de bezoekers, maar de bal schoof voorlangs het doel van Ralph. Unitas herpakte zich en ging gestaag verder waar het in de 1e helft mee was begonnen, alleen gebeurde het in een andere volgorde.
4-0 Jarno
5-0 Jerom
6-0 Jarno

Al bij al een dikverdiende overwinning van het team van Koning Toto Wichers. Goed gedaan en proficiat!

Volgende week gaan we weer een rondje 'bekeren'. Thuis wacht dan de Zeeuwse hoofdklasser Kloetinge MET livestream in Turkije. Tot volgende week!