Unitas JO13-1 verliest eerste wedstrijd

TSC JO13-1
Unitas'30 JO13-1
06-10-2018
4 - 3

Scheidsrechter:   J.A.G. (Jeffrey) van denOuweland
Vandaag werd er uit gespeeld tegen TSC in Oosterhout. Deze tegenstander had al een aantal goede uitslagen geboekt, dus de mannen waren gewaarschuwd.
Vanaf het begin van de wedstrijd zaten de mannen er vol bovenop. Al in de eerste minuut ging Oscar er op links vandoor, legde de bal voor op Stan, maar het schot ging naast. Even later kwam TSC er over rechts gevaarlijk uit. Een speler ging de 16 in, legde de bal breed maar Melvin kon het schot keren.
In de 5e minuut kreeg TSC een corner. De bal kwam voor en uit een volley schoot een speler van TSC binnen, 1-0.
Drie minuten later zette Lars een aanval op. Via Milan en Stan kwam de bal weer terug bij Lars, het eerste schot werd geblokt en ook de rebound werd gered door de keeper. Het spel golfde op en neer en na 10 minuten kreeg TSC weer een kans. Door slecht uitverdedigen kwam de bal terecht bij een speler van TSC maar de poging kon worden gevangen door Melvin.
Twee minuten later was het Milan die met zijn rug naar de tegenstander stond, de bal ingespeeld kreeg en handig wegdraaide. Hij speelde een tegenstander uit, maar helaas werd zijn schot geblokt.
Na een kwartier spelen verdubbelde TSC de marge. Een misverstand achterin werd afgestraft en de bal rolde tergend langzaam het doel in, 2-0.
In de 20e minuut ontfutselde Senna de bal bij een tegenstander in de 16, speelde de bal naar Fadi maar het schot ging in de handen van de keeper.
Unitas drong aan en kreeg in de 21e minuut de beloning voor het harde werken.
Een corner van Fadi werd door de thuisploeg slecht weggewerkt. De bal kwam voor de voeten van Stan die met aan hard schot de bal hoog in het doel joeg, 2-1.
Vier minuten voor rust kreeg Unitas een vrije trap. Helaas leidde deze vrije trap tot niets, maar uit de tegenaanval kon TSC profiteren. Met een hard schot van buiten de 16 werd de 3-1 binnen geschoten.
Net voor rust kreeg Unitas nog een goede kans, maar een poging van Stan kon toch nog worden gekeerd.
Ondanks deze achterstand was er toch nog het gevoel dat het tij na rust kon worden gekeerd.
In de 5e minuut na rust was er een aanval van Unitas over links. Jesse speelde in op Milan. Milan lobte de bal over de verdediging van TSC en Stan kon profiteren. Van buiten de 16 werd de bal buiten het bereik van de keeper binnen geschoten, 3-2.
Na deze aansluitingstreffer kwam TSC al snel met een antwoord. De bal kon uit een aanval door het midden niet klem worden gepakt door Melvin en TSC profiteerde, 4-2.
Unitas zette wat zaken om en probeerde alles op alles te zetten om toch nog minimaal een punt mee te nemen naar Etten-Leur. In de 17e minuut leek deze aansluitingstreffer er te komen. Neri gaf de bal voor op Stan, die een halve omhaal produceerde, maar helaas ging de bal in de handen van de keeper.
Drie minuten later liet de keeper van TSC de bal. los uit een corner en Neri kon van dichtbij binnen tikken, 4-3.
Twee minuten later kreeg Unitas een vrije trap. Lars zette zich achter de bal maar de bal ging via onderkant lat en binnenkant paal weer het veld in.
Drie minuten voor tijd kreeg unitas een terechte rode kaart en moest met 10 man verder.
Vlak voor tijd kreeg Unitas nog een dot van een kans. Wederom een voorzet van Neri op Stan, maar de bal ging in de handen van de keeper.
De eerste nederlaag van het seizoen voor Unitas was een feit waar een punt toch wel verdiend was geweest.
 

Verslagen

Terug naar boven