Avondje JO13-3

Unitas'30 JO13-3
Gloria UC JO13-2
03-10-2018
10 - 0

Scheidsrechter:   L. (Lorenzo) Blom
Onze mannen moesten deze week maar liefst 2 keer opdraven voor de competitie. Vanavond de wedstrijd tegen Gloria UC en zaterdag de KRAKER tegen Internos.

Stampvolle tribunes, inclusief spionnen vanuit Internos, en onze mannen vertrokken. Vanaf minuut 1 werd duidelijk dat Gloria vandaag niet de 3 punten mee naar Baarle Nassau zou nemen. Onze mannen voetbalden continu op de helft van de tegenstander, maar omdat ze het zich zelf zo moeilijk maakte (ballen door de lucht i.p.v. over de grond, te veel lopen met de bal) kwamen onze boys maar niet door de muur van Gloria. Na 23 minuten spelen was het dan eindelijk toch zover. De snelheid van Adam zorgde voor de 1-0.

Ja, en als dan het eerste schaap over de dam is...... we weten de uitkomst wel.

2-0 Wouter
3-0 Julian
4-0 Wouter
5-0 Wouter
6-0 Bart
7-0 Wouter
8-0 Pim
9-0 Milan
10-0 Julian

Dat dus.....

De mooiste van de avond was doelpunt nummer 6! Uit een corner, die niet goed weggewerkt werd,maakte Bart met een sublieme omhaal alsnog een goal.

In de laatste minuut liet Finn nog even zien dat je het niet uitmaakt wie de goal maakt. Hij ging alleen op de keeper af met Adam naast zich. In plaats van hem zelf erin te knallen, legde hij hem pan klaar voor Adam en die knalt hem voor een lege goal.....op de lat. Uit de scrimmage hierna werd er langs alle kanten op de goal geknald, maar Gloria hield het verder droog. De scheidsrechter vond het bij 10-0 genoeg. Joep, Niels, Sem, Bart en Jeron konden als verdedigers hun shirtje ongewassen opvouwen en in de kast leggen voor zaterdag. Hier zat geen zweet druppeltje aan.

Op tijd naar bed en fit zijn voor de KRAKER tegen Internos!

 
 

Verslagen

Terug naar boven