Unitas'30 JO.17-1 declasseert MOC'17 JO.17-1 in eigen huis

MOC'17 JO17-1
Unitas'30 JO17-1
06-10-2018
1 - 9

Scheidsrechter:   C.N. (Eric) Roose
Na twee wedstrijden stonden Unitas'30 en MOC'17 op de eerste en tweede plaats in de vierde divisie D.
Een ware kraker dus op Sportpark Rozenoord in Bergen op Zoom.

Scheidsrechter Roose floot om 15u voor het begin van de wedstrijd. Net zoals vorige week tegen WSC schoot Unitas uit de startblokken. Na 1 minuut en 50 seconde was het Jerom die met het eerste schot direct de 0-1 liet aantekenen.

Na 6 minuten kreeg Unitas een vrije trap. Door een variantje belandde de bal bij Mike die verwoenstend uithaalde en de 0-2 scoorde.

Unitas nam nog geen gas terug maar tot scoren kwam het niet. Inzetten van Jerom en Nadiem kwamen tegen het aluminium.

In de 18e minuut werd een overtreding binnen de 16-meter bestraft met een penalty. Aanvoerder Delano schoot binnenkant paal resoluut de 0-3 binnen. Nog voor de rust werd het 0-4 door topscoorder Jarno.

Na de rust bleef Unitas lekker voetballen en zorgde Remco met een schitterend 'Tagliaficootje' eerst voor 0-5 en later met z'n chocoladebeen voor 0-6.

De 0-7 was wellicht de mooiste van de middag. Een afstandsschot van Jarno vloog de rechterkruising in. Hij loopt inmiddels 2 op 1 maar dat vond Jarno blijkbaar nog niet genoeg.
Onze 007 (de Bont) scoorde inmiddels al zijn 7e van het seizoen en zette daarmee de 0-8 op het scorebord.

Het slotakkoord namens Unitas was voor Jerom, die de eerste en laatste goal namens de Geel/Zwarten maakte, 0-9!

Eigenlijk had het slotakkoord overigens voor Mike moeten zijn, die inmiddels wel in het trotse bezit is van het spelregelbewijs, maar zijn goal (en Unitas 10e) werd helaas afgekeurd.

Het definitieve slotakkoord was voor MOC'17. Zij maakten in de aller laatste minuut van de reguliere speeltijd nog een schitterende eretreffer waarmee de einduitslag 1-9 werd.

Hiermee blijft Unitas'30 nog zonder puntverlies, de trotse koploper in de competitie. Volgende week komt de nieuwe nummer 2, OJC Rosmalen 17-2 op bezoek en gaan we zien of onze jongens de eerste plaats wederom kunnen vasthouden.

Tot volgende week! 
 

Verslagen

Terug naar boven