WSC JO17-1
29-09-2018
4 - 3

Scheidsrechter:   M (Marcel) vanWezel
Na 7 minuten en 48 seconde leek er voor Unitas'30 JO.17-1 geen vuiltje aan de lucht.
Een schitterend gedrukt afstandsschot van Remco, een diagonaal schot van Jarno en een vrije trap van Nadiem leidde al heel vroeg tot een 3-0 voorsprong.

Na de ruime voorsprong ging Unitas'30 te veel naar achter leunen en kwam WSC geleidelijk terug in de wedstrijd. Na vrijwel twee identieke Waalwijkse aanvallen was de spanning terug in de wedstrijd, waardoor met een 3-2 voorsprong de kleedkamer kon worden opgezocht.

Na de rust bleef het onrustig aan Unitas zijde. De 3-3 hing in de lucht en viel ook 10 minuten na de rust op onfortuinlijke wijze. De vroege voorsprong was teniet gedaan.

Unitas'30 JO.17-1 rechtte de rug en ging op zoek naar een nieuwe voorsprong. Jerom werd de diepte ingestuurd en werd onderweg naar het vijandelijke doel onderuit gehaald. De scheidsrechter besliste om de voordeelregel toe te passen, maar de grote kans leverde nog geen goal op.

Een aantal minuten later was het wederom Jerom die vanuit het niks een grote kans voor zichzelf creëerde. Zijn inzet belandde op de paal maar kwam terug het veld in, recht in de voeten van de meegesnelde Jarno die verwoestend de 4-3 tegen de touwen schoot.

Het bleef tot het einde spannend, want WSC bleef ook strijden voor een punt. Gelukkiig bleef de 4-3 op het scorebord staan waardoor Unitas'30 JO.17-1 nog zonder puntverlies de competitie uitstekend is begonnen.

Na de wedstrijd bleef het nog lang gezellig in het Leurse zonnetje langs veld 1!
Proost en tot volgende week in Bergen op Zoom tegen MOC'17 om 15:00u.