29-09-2018
0 - 3

Scheidsrechter:   S.M.P. (Stefan) Lammerse
Vandaag de eerste competitie wedstrijd van het seizoen!

Uit naar Zundert. Onder de trouwe fans werd er toch een beetje voorzichtig uitgekeken naar deze wedstrijd, want vorig seizoen kregen we nog stevig op onze billen in Zundert. Vooral het meisje in het elftal bij Zundert baarde veel opzien.

Natuurlijk was het prachtig weer in Zundert, echt gras, koffie in het zonnetje, goed gevulde tribune, alle ingrediënten voor een mooie pot.

Onze jongens vertrokken voortvarend! Met goed positiespel en mooie combinaties was het eerste kwartier voor Unitas, maar net de laatste pass naar de spitsen lukte net niet en Zundert verdedigde als beren. De linker spits van Zundert werd daarna een kwelling voor onze defensie, die was echt miep-miep SUPER-snel! Met snelle uitbraken was Zundert ineens een paar keer dicht bij de openingstreffer. Door een tactische aanpassing van onze Stijn en Jordy kregen we met Bart veel meer grip op deze snelheidsduivel. Top! Het tweede gedeelte van de eerste helft werd wat rommeliger, met veel "kick and rush". Na opnieuw een snelle uitbraak van Zundert moest de verdediging aan de noodrem trekken. Resultaat: een vrije trap voor Zundert net buiten de 16. Da's even spannend zo net voor de rust. Onze muur geplaatst met Sem, Niels, Thomas en Bart. De speler van Zundert neemt een aanloop en geeft hem een knal! Ten tijde van het schrijven van dit verslag zijn ze bij VV Zundert de bal nog steeds aan het zoeken....heeeeeel ver over.. Gelukkig! met 0-0 gaan we rusten.

Het begint nu toch wel op te vallen dat onze mannen, na het drinken van de thee van S.N. te E.L., als herboren uit de kleedkamer komen! We weten niet wat er in de thee zit, maar goed. Het werkt!

Het begin van de 2e helft was volledig voor onze mannen! De krachten bij de verdedigers van Zundert leken op. In de eerste helft lukte het net niet om de spitsen te bereiken, nou....in de tweede helft wel. Keer op keer mochten Julian, Finn. Adam en Milan alleen op de keeper af, maar hij wilde er niet in! Uit een mooie combinatie tussen Kane, Minck, Rick en Adam maakte Milan heel cooltjes de bevrijdende 0-1! Dik verdiend De ban was gebroken! Onze mannen gingen vrijuit voetballen en creëerden kans op kans. Finn tikte de 2-0 binnen en de buit was binnen. Daarna liet Wouter de vrije trap nemer van Zundert nog even zien hoe je wel een vrije trap raak schiet. Vanaf 20 meter: BOOOEEEEEMMM! de 3-0! Wedstrijd gespeeld! 3 punten in de tas, douchen en naar huis.

De trouwe aanhangers van JO13-3 beklonken de overwinning met een biertje en VV Zundert werd van haar worstenbroodjes beroofd! Daarna snel naar huis, slapen en fit zijn want woensdag staat al weer de volgende tegenstander te wachten...