We bekeren door! Helden JO-13-3

Unitas'30 JO13-3
JEKA JO13-6
15-09-2018
6 - 1

Scheidsrechter:   J. (Jan) Heijnen… (+1)
Vandaag stond al weer de laatste poulewedstrijd van de beker op het programma. Thuis tegen Jeka JO13-6. Op basis van de eerdere uitslagen in de poule zou dit moeten kunnen, maaaaarrrrr deze gedachte maakte onze mannen wellicht te ontspannen.

Voordat we het strijdveld betraden moesten we natuurlijk ook nog even de elftal foto's maken. Met de allercoolste blikken, want je individuele foto kan zomaar een meisjes hart doen veroveren, werden onze helden vereeuwigd. En dan aan de slag!

Jeka was duidelijk niet naar Etten-Leur gekomen om zich naar de slachtbank te laten leiden. Er werd stevig gestreden en onze mannen moesten aan de bak! Jeron, Thomas, Sem en Niels hadden hun handen vol aan de beweeglijke buitenspelers van Jeka. Na een mooie Unitas combinatie haalde Mink de trekker over en dan was daar toch de 1-0! Jeka ging nog een tandje bijzetten en er werd op het middenveld door Kane, Rick, Wouter en Pim voor iedere kunstgras spriet gevochten. En snelle tegenaanval van Jeka leverde een verdiende 1-1 op (wat???? een goal tegen??? geen stress!). Een net niet lopende aanval bracht Unitas wel een corner. Wij hopen dat Messi heeft zitten kijken, want Milan liet even zien hoe je een corner erin draait! Prachtige bal, keeper kansloos en 2-1!
Jeka trok nog voor rust 1 keer de gashendel open. De speler van Jeka ging alleen op Joep af, omspeelde de Joep en wilde de bal in het lege doel schieten, maar toen kwam daar go-go gadget spagetti benen Niels. Met een ultieme sliding voorkwam hij de gelijkmaker net voor rust. Pffffieeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwww! Snel de thee aanzetten.

Wij weten niet wat Stijn in de kleedkamer heeft gezegd,maar in de eerste 5 minuten van de 2e helft werd Jeka volledig van de mat getikt. Uit mooie combinaties tussen Mink, Finn en Julian vielen heel snel de 3-1 en 4-1. De ban was gebroken, kopjes van Jeka naar beneden en Wouter knalde er voor de zekerheid er nog maar eentje bij in! Wat een poeier was dat! Aan de rechterkant werd de verdediger van Jeka echt helemaal gek van Adam. Hij werd langs alle kanten gedold en voorbij gespeeld, maar Adam had vandaag pech in de afronding. Paal, lat en nogmaals de paal konden Adam alleen van het scoren afhouden. In de laatste minuten van de wedstrijd mocht Unitas nog 2 corners nemen en beide corners werden feilloos door Bart (ja, je leest het goed Bart! Bijna 1 van de kleinere van het team, maar met zijn sprongkracht sprong hij 5 meter hoog!) op de paal gekopt en de tweede werd van de lijn gehaald. Pech, maar wat een mooie kopballen!

Mink stuurde Finn nog een keertje de diepte in en deze maakte een keurige 6-1. Weer een prima overwinning! Einde wedstrijd. En na 3 bekerwedstrijden 9 punten en 25 goals gemaakt en slechts 1 tegen. Niet gek voor de start van het nieuwe seizoen! Zaterdag a.s start de competitie, onze mannen hebben er al weer zin in!
 

Verslagen

Terug naar boven