Unitas’30 JO15-6 moet meerdere in JEKA JO15-7 erkennen

Unitas'30 JO15-6
JEKA JO15-7
15-09-2018
1 - 8

Scheidsrechter:   T. (Thomas) Klaassen
Zaterdag 15 september stond de derde bekerwedstrijd voor Unitas’30 JO15-6 thuis JEKA JO15-7 op het programma. Gezien de uitslagen zou het wel eens een mooie gelijkwaardige pot kunnen worden. Maar hoe anders pakte het uit..

We begonnen goed gemotiveerd. Al kreeg JEKA wel de eerste kans. Daarna was het Unitas’30 JO15-5 dat een paar keer lekker combineerde. Na zo’n snelle combi werd Stijn in de 5e minut de diepte in gestuurd en hij kon de ball fraai over de Keeper van JEKA in het doel schieten. 1-0.
JEKA liet het er duidelijk niet bij zitten en kreeg in de 7e minuut uit een counter weer een goede kans. Maar onze verdediging wist deze goed af te stoppen.

Toch bleef JEKA aanzetten en onze spelers probeerde met man en macht een tegen goal te voorkomen. Dat lukte tot de 19e minuut: waarin JEKA de 1-1 via een mooi schot wist te maken. Op zich een terechte gelijkmaker en nog niets aan de hand. Maar opbouwend wilde het niet echt meer lukken bij Unitas’30 en we liepen vaker achter de tegenstander aan dan dat we zelf het spel bepaalden.
Toch gingen we met 1-1 de rust in.

Na de rust tapten we echter uit een heel ander vaatje. Er waren kwaaltjes en lichte blessures, waardoor er omzettingen nodig waren. Verder bleven we nog steeds vaker achter JEKA aanlopen dan zelf samen te voetballen. Resultaat : JEKA wist uit te lopen naar een eind overwinning van 1-8.

Jammer voor ons, maar een terechte overwinning voor JEKA. We gaan er voor trainen dat we meer voetballend samen spelen en de inzet van het begin van de wedstrijd langer kunnen volhouden en hopelijk heeft dat volgende week in de eerste competitie wedstrijd zijn goede uitwerking.
 

Verslagen

Terug naar boven