Baronie JO19-4
08-09-2018
3 - 2

Scheidsrechter:   Afgeschermd
Na het gelijke spel bij JEKA stond de 2e beker tegenstander baronie op het programma. Omdat zij de week ervoor met 10-2 hadden gewonnen beloofde het een pittige partij te worden. Unitas A3 is dit jaar een team gevormd uit meerdere teams dus de samensmelting vergt nog enige voorbereiding voor de technische leiding bestaande uit Ron, Chris en Antonio. De wedstrijd begon rommelig met veel balverlies van beide kanten en slechts een paar kansjes. Goed doorzetten van Max over de vleugel zorgde voor paniek en een handsbal van baronie. Daan voltrok het vonnis en het stond 1-0. Hierna volgde een fase waarin onze verdediging onder leiding van Willem, Sven, Jop en Nikkie het zwaar te verduren kregen met uiteindelijk net voor de rust een mooi doelpunt van baronie waar keeper Collin geen verweer op had.
De 2e helft startte met een aanvallend Unitas. Giovanni en Malik zette op links stevig aan en Baronie wankelde. Het was een voorzet vanaf rechts door Tristan waarop Jari besloot met de buik de bal over de lijn te drukken. Snel erna maakte hij de 3-1 waardoor baronie geknakt leek. Echter een klein foutje achterin en het stond 3-2. Met knokkers Bas, Sill en Romeo werd baronie geen kans meer gegund en pakte de A3 een goede overwinning. Op naar Internos voor de finale!