RSV JO13-1
08-09-2018
11 - 0

Scheidsrechter:   S.J.M. (Stefan) Braat
Alle omstandigheden waren prima! Mooi weer, lekker tijdstip (niet te vroeg), volle tribunes rond het veld en lekkere koffie! Na de opening van vorige week, met een overwinning van maar liefst 8-0, hadden onze mannen er weer zin in. De tegenstander voor de bekerwedstrijd van vandaag kwam uit Rucphen!
Na de openingsceremonie gingen onze mannen er meteen vol tegen aan! Het eerste balcontact bracht meteen een corner in de 2e minuut!
Finn zijn schoenen blonken nog van frisheid en hij krulde de bal perfect voor. De keeper van Rucphen was nog niet helemaal wakker en ramde de bal in eigen doel. 1-0! Dat is lekker binnenkomen!

Daarna was de beer al heel vroeg los! Want onze aanvallende kanonnen Milan, Finn, Wouter en Julian knalde er op los! De ene na de andere mooie combinatie liet ons team zien. Rucphen werd in de 1e helft helemaal zoek gespeeld en onze kanjers gingen een kopje thee drinken met een 8-0 voorsprong!

In de 2e helft konden onze mannen Adam verwelkomen! Na een vervelende blessure was hij weer fit genoeg om een stukje mee te doen.

De thee had onze mannen niet zo veel goed gedaan of de mannen van Rucphen hadden in de rust een "donder-speach" ontvangen, want het begin van de 2e helft werd Rucphen wat sterker. Maar toen de combinaties weer gingen lopen tikte Rick de 9-0 binnen en daarna begonnen onze mannen weer te scoren. Jeron werd perfect vrijgespeeld en vanaf een meter of 20 knalde hij de 10-0 binnen! En ja, belofte maakt schuld, dan moet je wel een WORM nadoen. Dat zag er pas strak uit! Wouter zag Jeron van afstand knallen en dacht, dat kan ik ook en poeierde van afstand de 11-0 binnen.

Onze verdedigers Sem, Niels, Thomas en Bart hadden de zaakjes met keeper Joep achterin prima op orde. Welgeteld 0 schoten op ons doel en na 2 wedstrijden nog steeds 0 goals tegen! Clean sheet!

Op het middenveld strooiden Pim, Mink en Kane met mooie passes en werkten zij keihard. Onze mannen vonden het bij 11-0 genoeg en hiermee werd de volgende ronde van de beker zo goed als veilig gesteld. Volgende week weer lekker een thuiswedstrijd! Er zijn nog een paar kaartjes beschikbaar, dus wees er snel bij!