JO 8-02: Eindelijk: we zijn weer begonnen !!!

25-08-2018
4-3

Beste volgers en supporters van de JO 8-02

Allereerst complimenten voor de spelers! Goed gevoetbald waarbij alle aanwezigen trots mogen zijn.
Van beide partijen was het een mooie wedstrijd om naar te kijken. Goede aanvallen en mooie acties, zodat het spel snel, dynamisch en spannend bleef tot het einde.

in de 1e helft hebben we de tegenstander goed onder druk gezet, waardoor we snel op 1-0 kwamen. Met 2 snelle counters van de tegenstander kwamen we achter. Vlak voor rust wist Safaouna zijn 2e treffer te scoren, zodat we met gelijke stand konden gaan rusten.
In de 2e helft werd het zwaarder. We hadden geen wissels waardoor de tegenstander dit voordeel kon benutten en snel kon uitlopen naar 4-2.
Via een mooi opgezette aanval kon Devran de 4-3 scoren, waardoor de spanning in de wedstrijd helemaal terug was. Een wederopstanding was een feit!
Daarna volgden diverse kansen die we helaas niet wisten te benutten. De achterstand kon nog groter worden, echter Finn wist dit met goed keeperswerk te voorkomen.
Sander en Pepijn zorgde ervoor dat achterin weinig kansen werden weggegeven. Jim wist via diverse rushes op rechts zijn tegenstander telkens te omzeilen en mooie voorzetten te geven.
Bij de penalties was de energie echt op, waardoor we die wat minder scherp in schoten.
Uiteindelijk was iedereen dik tevreden en een mooie start van het seizoen!
Kom volgende week met zijn allen naar Unitas! Wij beloven spectakel!